ΑΠΟΕΛ Vs Αεκ 3-0

Σε έναν αγώνα διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας την Αεκ σχετικά εύκολα. Τα τρία γκολ και όχι μόνο αποτύπωσαν την ανωτερότητα της ομάδας μας που ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα της περασμένης εβδομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε και σε αυτό τον αγώνα σε αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα οι οποίες όμως δεν ήταν μαζικές και ούτε επηρέασαν τη γνωστή καλή λειτουργία όλων των γραμμών. Κίσσας, Μποαβεντούρα, Σολωμού και Σολάρι ήταν τα ας πούμε εντελώς νέα πρόσωπα αφού η επάνοδος των Μοράις και Μαρσίνιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τραβηγμένη. Με κορυφαίο τον Χαραλαμπίδη ο ΑΠΟΕΛ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 26 μετά από κεφαλιά του Ζορζ. Το γκολ βοήθησε στο να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παίξουμε ακόμα πιο άνετα σε έναν αγώνα που δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε σκοπιμότητες με την μπάλα να κινείται περισσότερο στη μεσαία γραμμή.

Στην επανάληψη ο ωραίος συνδυασμός των Μαρσίνιο και Χαραλαμπίδη κατέληξε σε μια ασιστ του τελευταίου στον Σολάρι ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του για να κάνει το 2-0. Ο αγώνας είχε ουσιαστικά κριθεί έτσι ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές βάζοντας στον αγώνα τους Μίρο, Αλεξάνδρου και στο τέλος τον Αντωνιάδη.

Η Αεκ που είχε μια δυο καλές ευκαιρίες με την κορυφαία όταν μετά από σουτ του Καμπρέρα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 86’ μετά από σουτ του Μαρσίνιο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Κίτρινες: Ζορζ, Μοραις

AΠΟΕΛΚίσσας, Σολωμού, Μποαβεντούρα (87’ Αντωνιάδης), Ζορζ, Γκριτσάροφ, Πίντο, Μοράις, Χαραλαμπίδης (83’ Αλεξάνδρου)  Μαρσίνιο, Μαντούκα (69’ Μιροσάβλιεβιτς), Σολάρι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!