Στο +24 αυτοί, φαβορί εμείς!

Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με μια σημαντική παράμετρο του πρωταθλήματος η οποία είναι γνωστή σε όλους αλλά την σχολιάζουμε μόνο εμείς. Η άνοδος στην 1η κατηγορία της Αναγέννησης και της Σαλαμίνας δημιούργησε κάποια δεδομένα όσον αφορά τις ομάδες που ελέγχονται έμμεσα και άμεσα από το ακελ των Χριστόφια και Κατσουρίδη. Η ομόνοια φέτος θα έχει μια τεράστια βαθμολογική ώθηση από τις ομάδες του κόμματος στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή. Ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες η ομόνοια θα δώσει αυτά που αποκαλούμε «φιλικά» είναι πλέον τέσσερις αφού στις Αλκή, Αναγέννηση και Σαλαμίνα προστέθηκε φέτος και ο Ερμής. Ένα σημαντικό κατόρθωμα για τον ευρύτερο μηχανισμό του ακελ είναι η απομάκρυνση του Φανιέρου από την ομάδα της Αραδίππου αφού ο πρώην πρόεδρος του Ερμή ήταν ανυπάκουος στις εντολές του κόμματος. Θυμίζουμε τις προ δεκανθημέρου δηλώσεις του Φανιέρου ο οποίος αποχώρησε κατηγορώντας κομματικά στελέχη του ακελ τα οποία μετά από μήνες προσπαθειών κατάφεραν να τον απομακρύνουν.

Αλκή, Αναγέννηση, Σαλαμίνα και Ερμής θα δώσουν στην ομόνοια συνολικά 24 βαθμούς με το λογαριασμό να έχει ήδη ανοίξει αφού μέσα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος την οποία γνωρίζουμε είναι ότι στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ οι ομάδες δορυφόροι του ακελ θα ξεσκιστούν με την ελπίδα ότι η ομόνοια θα έχει διπλό όφελος. Ήδη ζούμε το όλο σενάριο αφού στην Αλκή δηλώνουν αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα ενόψει του αυριανού μεταξύ μας αγώνα.

Ακόμα όμως και με το χάντικαπ των 24 βαθμών ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φαβορί όμως στα λόγια αφού στην πράξη θα πρέπει να κάνουμε πολλά για να κατακτήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!