ΑΠΟΕΛ Vs Ατρόμητος 4-0

Επίδειξη δυνάμεως και ικανοτήτων έκανε το ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ατρόμητο παρά τις πολλές απουσίες. Το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι παίκτες τους ΑΠΟΕΛ δεν έσβηναν της μηχανές, δικαιολογημένα κατά κάποιο τρόπο, μετά το 4-0. Με αρκετά κέφια οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα ο Ονουάτσι που έδωσε τρεις ασσίστς, αλλά και τον Κοσόφσκι να έχει μεγάλα κέφια. Οι κεντρικοί μέσοι του ΑΠΟΕΛ, Σατσιάς και Πίντο, είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και έτσι οι αμυντικοί με το Χιώτη πέρασαν το πιο ήσυχο τους απόγευμα αφού ο Ατρόμητος σε καμιά περίπτωση του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει οργανωμένοι επίθεση.

Το ΑΠΟΕΛ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του αφού μετά τις δύο κλασσικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, είδε δίκτυα με τον Μαρίνο Σατσιά. Ο αρχηγός, που επανεμφανίστηκε στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό, έπιασε σουτ εκτός περιοχής και μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Μούχα. Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε από το 7 ο κιόλας λεπτό.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν καθησυχάστηκαν μετά το γκολ και δέκα λεπτά αργότερα είδαν το δοκάρι να σταματά την μπάλα σε σουτ του Ονουάτσι. Τρία λεπτά αργότερα ο έγχρωμος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ πάσαρε όμορφα στον κεφάτο Κοσόφσκι και με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Κάθε επίθεση του ΑΠΟΕΛ μύριζε γκολ και πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39′ ο Κοσόφσκι με μία μαγική μπαλιά, έβγαλε τετ-α-τετ του Ονουάτσι. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ πλάσαρε ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου αλλά ο Ζεβλάκοφ, διαβάζοντας σωστά τη φάση σκόραρε με κεφαλιά, σιγουρεύοντας έτσι το τρίποντο.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έδωσε πολύ σωστά αρκετό χρόνο στο Κυριάκου αφού τον αντικατέστησε με τον Αλεξάνδρου στο 61′. Στην συνέχεια πραγματοποίησε άλλες δύο αλλαγές, ανά δεκάλεπτο, ρίχνοντας στο παιχνίδι του Φλορέα και Σεγκιρί.

Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Κοσόφσκι στο 64′ αφού εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Ονουάτσι, απόφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Από αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και όλοι απλά περίμεναν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το παιχνίδι που έχει ήδη περάσει στο παρελθόν αφού όλοι ήδη σκέφτονται τη δύσκολη επόμενη μας έξοδο στο ΓΣΖ με αντίπαλο την Άεκ (Σάββατο, 5:00μμ). Κρατάμε απλά τους τρεις πόντους και την καλή εμφάνιση, αλλά και την εξίσου σημαντική προσπάθεια αρκετών αναπληρωματικών που έδειξαν ετοιμοπόλεμοι για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί ο καταδικασμένος ήδη Ατρόμητος να μην είναι η ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά η πολύ καλή απόδοση του ΑΠΟΕΛ με 6 σημαντικές απουσίες δίνει μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα.

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης, Μπρούρσε, Κοσόφσκι, Σατσιάς, Κόντης, Χατζί (71′ Φλορέα), Ηλία, Πίντο Αλεξάντρου (61′ Κυριάκου), Ζεβλάκοφ, Ονουάτσι (81′ Σεγκιρί).

Κίτρινες:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!