Η προσοχή στον Τρισκόφσκι

Ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μας διανύουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους ο Τρισκόφσκι μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων αφού το Σάββατο η εθνική του αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιρλανδία. Αν και αυτό ήταν γνωστό στην τεχνική ηγεσία μας δεν προκαλεί ενθουσιασμό αφού ο Τρισκόφσκι θα προέρχεται ουσιαστικά από αποχή και θα κληθεί σε έναν αγώνα φωτιά να δώσει πολλές δυνάμεις. Προληπτικά στον παίκτη έχει δοθεί ένα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τραυματισμού. Με αυτή τη λογική τα βλέμματα ακόμα και των δικών μας θα είναι στραμμένα στο συγκεκριμένο αγώνα το βράδυ του Σαββάτου. Λέμε και των δικών μας γιατί ο αγώνας με την Ιρλανδία ίσως είναι μια καλή αφορμή για τον μάνατζερ του Τρισκόφσκι για να τον προωθήσει ακόμα πιο έντονα σε περίπτωση που έχει καλή απόδοση. Ένας αγώνας δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο αφού οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι λογικά έχουν παρακολουθήσει τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή μας πολλές φορές.

Από πλευράς διοίκησης τονίζεται  ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα οποιαδήποτε επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση ή και κρούση. Η τελευταία φορά που υπήρξε κάτι συγκεκριμένο ήταν προ εξαμήνου με την πρόταση της Λόκερεν που δεν έγινε αποδεκτή. Πάντως η εκτίμηση των διοικούντων είναι πως το επόμενο 10ημέρο είναι καθοριστικό αφού αν είναι να έρθει πρόταση θα έρθει αυτό το διάστημα.

Η οικονομική πτυχή είναι το κλειδί της υπόθεσης και αν λάβουμε υπόψη ότι είπαμε όχι στην πρόταση της Λόκερεν ύψους 1.2 εκατομμύριων ευρώ, τέθηκαν αυτόματα κάποια δεδομένα όσον αφορά την κοστολόγηση του Τρισκόφσκι. Ανεπίσημα η διοίκηση έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του Τρισκόφσκι ότι ο παίκτης παραχωρείται αν μπουν στα ταμεία της 1.4 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντική παράμετρος όμως είναι η απαίτηση να καταβληθεί το ποσό αυτό τοις μετρητής και όχι με δόσεις. Το ότι διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης με πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη να κινδυνεύουν λόγω FFP η διοίκηση θέλει να αποφύγει την ταλαιπωρία να κυνηγά οποιανδήποτε ομάδα μέσω της uefa προκειμένου να πληρωθεί.

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα με την υπόθεση του Τρισκόφσκι και όπως φαίνεται το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι καθοριστικό για το αν ο εκ των πολυτιμότερων μας ποδοσφαιριστών της περσινή χρονιά θα είναι και του χρόνου μαζί μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!