Από εβδομάδας τα σπουδαία;

Είναι τόση η έλλειψη ουσιαστικών ειδήσεων που καταντήσαμε να θεωρούμε είδηση τη δήθεν μεταγραφή του Παουλίστα στην ομάδα μας. Όπως γράψαμε πριν μήνες ο Βραζιλιάνος δεν είχε και δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από το ΑΠΟΕΛ έστω και αν όλα συνηγορούν ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει σε ουσιαστικό βαθμό. Και αυτό γιατί η πλευρά του παίκτη διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά αλλά από πλευράς τεχνικής ηγεσίας φαίνεται να υπάρχει εντελώς διαφορετική άποψη. Στα μεταγραφικά ο στόχος είναι να πραγματοποιηθούν δυο μεταγραφές πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι δυο νέοι στόχοι έχουν εντοπιστεί και καταβάλλονται προσπάθειες να επέλθει οριστική συνφωνία έτσι ώστε να έρθουν στην Κύπρο αν είναι δυνατό τη Δευτέρα. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό και αριστερό μπακ αφού όπως έχει τονιστεί κατά κόρον στις δυο αυτές θέσεις έχει δοθεί η το μεγαλύτερο βάρος.

Παράλληλα η αξιολόγηση παικτών που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις συνεχίζεται αφού θέλουμε έναν επιθετικό και ίσως ένα μέσο. Η περίπτωση Σολάρι ακούγεται έντονα ανάμεσα στους οπαδούς μας αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τον πόθο όλων να δουν τον Αργεντίνο ξανά στα γαλαζοκίτρινα. Πάντως η διοίκηση προς εικοσαημέρου βολιδοσκόπησε των παίκτη ο οποίος τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει στην Ισπανία έστω και αν το πέρασμα του από την Αλμέρια δεν είχε την επιτυχία που ο ίδιος θα ήθελε. Πάντως άφησε ένα παράθυρο επιστροφής ανοικτό χωρίς όμως αυτό να έχει οριοθετηθεί από πλευράς χρόνου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!