Από τα λόγια στις πράξεις

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον Ερμή σε έναν αγώνα που πρέπει να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Τον χαρακτήρα που θέλει την ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League για 3η φορά μέσα σε λίγα χρόνια να μην αδιαφορεί για τους αγώνες της στο πρωτάθλημα. Δεν απαιτείται μόνο συγκέντρωση αλλά και καλή απόδοση από τους παίκτες του Δώνη αφού απέναντι τους θα έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο που έρχεται στη Λευκωσία με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Το αν πράγματι μπορεί να περιμένει η Μπαρτσελόνα θα το δούμε απόψε στην πράξη. Οι παίκτες μας δεν πρέπει να διστάσουν να βάλουν το πόδι τους στη φωτιά και να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη περισσότερο από τους αντιπάλους. Η προσμονή όλων και ιδιαίτερων των παικτών για την εμπειρία του Καμπ Νου είναι φυσιολογική αλλά θα πρέπει κάθε εβδομάδα να δείχνουμε και στην πράξη ότι ο σημαντικότερος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το αγωνιστικό πλάνο του Δώνη δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε ουσιαστικό βαθμό. Ο Μαντούκα μας έδωσε τη νίκη στον αγώνα με την Αεκ αλλά ο Δώνης ξέρει καλύτερα από όλους ότι πρέπει να τον προσέχει για να τον έχει. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη ότι η εμπειρία και ποιότητα του είναι αναγκαία για να ανταποκριθούμε στο Καμπ Νου, σημαίνει ότι σήμερα δεν θα είναι βασικός.

Ο Παπάζογλου του οποίου η φυσική θέση είναι στο κέντρο της άμυνας έστειλε τα πιο ηχηρά μηνύματα στον αγώνα με την Αεκ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Αμορίν. Ο Καρλάο από την άλλη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι ετοιμοπόλεμος.

Θυμίζουμε ότι ο Αλωνεύτης επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που δεν κρίθηκαν ανησυχητικοί και είναι στην αποστολή ενώ ο Αντωνιάδης είχε έβαλε ένα 90λεπτο στον αγώνα της Κύπρου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!