Αριστερό μπακ: Αρκούν τα πατσιαρίσματα;

Ήταν αναμενόμενο η απόφαση των Ερωτοκρίτου και Σέρτζιο να δημιουργήσει απορίες έως και αναστάτωση ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας μας. Αναφερόμαστε στην ανανέωση του Μάριου Ηλία για την οποία πρέπει να ξαφνιάστηκε και ο ίδιος αφού την περασμένη Παρασκευή μας αποχαιρετούσε και επίσημα. Η γενική εντύπωση που επικρατεί είναι ότι η παραμονή του αποτελεί βόλεμα και αδυναμία της διοίκησης να αντισταθεί στις όποιες πιέσεις δέχεται. Το δεδομένο είναι ότι έστω και αν ποδοσφαιρικά ο κύκλος του Μάριου έκλεισε θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο.

Το γιατί ο προπονητής και ο πρόεδρος έκαναν στροφή 180 μοιρών και επανάφεραν τον τελειωμένο Ηλία είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κλουκόφσκι άρχισε να παίζει πιο έντονα από χτες στην προσπάθεια όλων να δικαιολογήσουν την ανάσταση του Ηλία. Ο Καναδός εδώ και μια εβδομάδα αποφεύγει να απαντήσει αν αποδέχεται την μείωση που του έχει προταθεί και το ζητούμενο είναι αν η διοίκηση έχει διαθέσιμο μπάτζετ για άλλη μια αποζημίωση.

Σε κάθε περίπτωση η ανησυχία όλων μας είναι ότι κανένας από τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τα στιγμή στο ρόστερ δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανική λύση για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ίσως να είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου η ποσότητα δεν αρκεί.

Ο Σέρτζιο καλείται να πάρει σύντομα τις τελεσίδικες του αποφάσεις και μέσα από αυτές θα φανεί αν αναγκαστεί να βγάλει τη χρονιά με τους Κλουκόφσκι, Ηλία και Αλεξάνδρου. Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι ο Κλουκόφσκι ίσως και σήμερα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Προς απογοήτευση όλων όσων θεωρούν επιβεβλημένη την απόκτηση ενός ποιοτικού αριστερού μπακ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!