Αρχίζει να σοβαρεύει το πράγμα

Η προετοιμασία επί Αυστριακού εδάφους μπαίνει από σήμερα στο τελικό της στάδιο αφού το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στην Κύπρο. Μετά την πρώτη εβδομάδα όπου είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό τις διπλές προπονήσεις και τα δυο φιλικά με κατώτερου επιπέδου ομάδες, τα highlight αυτής της εβδομάδας είναι τα δυο δυνατά φιλικά. Όχι πως όλα τα άλλα που γίνονται στο Ομπερτραούν δεν είναι σημαντικά αλλά το ότι οι δυο αγώνες γίνονται με ομάδες του επίπεδου μας θα βοηθήσει τον Γιοβάνοβιτς να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Η αρχή όπως είναι γνωστό θα γίνει σήμερα με την Ρουμανική Κλουζ ενώ την Παρασκευή είναι το φιλικό με τη Σπάρτα Πράγας. Μέσα από τους δυο αυτούς αγώνες ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας αλλά και κάθε παίκτη ξεχωριστά ενόψει της σειράς αγώνων με τους Αλβανούς. Η λογική λέει ότι οι αρχικές εντεκάδες θα είναι πιο κοντά σε αυτή που ενδέχεται να παρατάξει στον πρώτο αγώνα με τη Σκεντερμπέου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δοκιμάσει και κάποια πράγματα.

Θέμα συμμετοχής του Γιάχιτς στα φιλικά δεν τίθεται και το ζητούμενο είναι αν θα έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ο Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δούλεψε εντατικά την περασμένη εβδομάδα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα αγωνιστεί ή όχι. Κάτι τέτοιο έχει προεκτάσεις ενόψει Σκεντερμπέου αφού δύσκολα θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας χωρίς αγώνες στα πόδια του.

Ζωντανός και δωρεάν ο αγώνας με την ΚλουζΑν δεν συμβεί κάτι απρόσμενο οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σημερινό αγώνα αφού Ρουμανικό κανάλι θα καλύψει ζωντανά τον αγώνα μέσω δορυφόρου και μέσω του πιο κάτω link το οποίο διαφημίζει την μετάδοση θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας!

Cluj – APOEL (live streaming)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!