Ας είναι και η μείωση!

Ο Ζουέλα το έψαξε, ο ΑΠΟΕΛ το ήθελε και με το παραπάνω αλλά η αποχώρηση του Αγκολέζου αμυντικού δεν έγινε εφικτή. Οι προσπάθειες που έγιναν από τον μάνατζερ του παίκτη (Σελούκ) για να στείλει τον πελάτη του στην Μέταλουρκ δεν καρποφόρησαν έτσι θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάιο για το προδιαγραφόμενο «διαζύγιο». Παρόλα αυτά η είδηση που προκύπτει είναι ότι ο Ζουέλα αποδέχτηκε μείωση στις απολαβές του και μάλιστα σημαντική. Η διοίκηση βλέποντας τα δεδομένα και κυρίως την παραδοχή του ίδιου του παίκτη ότι δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες του πρότεινε να αποδεχτεί μείωση των μηνιαίων του απολαβών τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της φετινής χρονιάς. Προς πίστη του, ο Ζουέλα αποδέχτηκε την μείωση που φτάνει στο 40% γεγονός που δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το άτομα του εδώ και καιρό.

Ο Ζουέλα όπως έχουμε γράψει και προ ημερών πέραν των αγωνιστικών δυσκολιών δεν βρίσκεται στην καλύτερη του περίοδο και λόγω της προσωπικής του κατάστασης. Όλα συνηγορούν ότι η παρουσία του στην ομάδα τους επόμενους μήνες θα είναι τυπική αφού ο Γιοβάνοβιτς στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος θα στηριχτεί σε άλλους παίκτες.

Είναι για αυτό που από πλευράς διοίκησης η μείωση θεωρείται κάτι παραπάνω από σημαντική αφού έστω και για λίγους μήνες θα υπάρξει μια ουσιαστική εξοικονόμηση χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση  ο Ζουέλα δείχνει ότι δεν μπορεί να δώσει τις βοήθειες που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ και η πιο λογική επιλογή είναι να αναζητηθεί εκ νέου τρόπος να αποχωρήσει με το τέλος της φετινής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!