Ατραξιόν οι Σιέρινταν και Βινίσιους

Όλα συνηγορούν ότι στο super cup θα δούμε για πρώτη φορά να παίρνουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής δυο παίκτες για τους οποίους έχει γίνει αρκετή ακαδημαϊκή μέχρι στιγμής αναφορά. Αναφερόμαστε στους Σιέρινταν και Βινίσιους οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν είχαν μέχρι στιγμής παρουσία σε επίσημους αγώνας αλλά ούτε και στο μοναδικό φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Ο Σιέρινταν ήρθε έγκαιρα στην ομάδα αλλά όταν προέκυψε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Μάριμπορ λόγω τιμωρίας,  το πλάνο του προπονητή μας διαμορφώθηκε αναλόγως. Πλέον είναι ο Γκονσάλβες τιμωρημένος οπότε το βράδυ του Σαββάτου ο Ιρλανδός θα είναι λογικά στο βασικό σχήμα. Όσοι είδαν τον Ιρλανδό να αγωνίζεται στα φιλικά της Αυστρίας αλλά και από τα μη αντιπροσωπευτικά φιλμάκια στο youtube κάνουν λόγο για έναν παίκτη που θυμίζει Μπουντιμίρ.

Το πρώτο και σίγουρα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι εστί Σιέρινταν θα το δούμε στο super cup. Έχοντας αρκετό καιρό με την ομάδα και παρά το ότι του λείπουν αγώνες ο Ιρλανδός θα έχει τη δυνατότητα να δείξει ποια χαρακτηριστικά του μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει δημιουργική και αποτελεσματική στη γραμμή κρούσης η οποία παρουσίασε κενά στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ο Βινίσιους από την άλλη ήρθε στην ομάδα μας στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας στην Αυστρία και δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί έγκαιρα και να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Στον πολύ λίγο χρόνο που αγωνίστηκε άφησε καλές εντυπώσεις ενώ το ότι το αγωνιστικό του στυλ θυμίζει τον Πίντο δηιούργησε προσδοκίες ότι στο πρόσωπο του βρήκαμε έναν ποιοτικότατο παίκτη.

Ο πήχης των προσδοκιών ανέβηκε ακόμα περισσότερο και από τις διαρροές που έλεγαν ότι ο κρυφός άσος στο μανίκι του Σέρτζιο στους αγώνες με την Μάριμπορ θα ήταν ο Βινίσιους. Κάτι τέτοιο τελικά δεν οπότε αύριο θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία να δούμε τον νεαρό μέσο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!