Αυτός θέλει να λέγεται Πρόεδρος των αθλητών;

Τα συγχαρητήρια μας, σε όλους τους αθλητικογράφους και την διοίκηση της ομοσπονδίας που κατάπιαν την γλώσσα τους στην εγκληματική ενέργεια του τέως Προέδρου των καλαθοσφαιριστών και νυν Προέδρου όλων των αθλητών Παναγιώτη Τρισόκκα στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί το σύνολο των αθλητών του τόπου, πρέπει τουλάχιστον να συμπεριφέρεται ως ένας από αυτούς. Η ενέργειά του να σπρώξει τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ήταν εγκληματική και άνανδρη. Αυτός ο άνθρωπος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρει να χάνει και ότι το «fair play» είναι εντελώς άγνωστη λέξει γι’αυτόν όταν αγωνίζεται με τον ΑΠΟΕΛ.

Που είναι η καταδικαστικές ανακοινώσεις κύριοι δημοσιογράφοι για την ενέργεια που μπορούσε άνετα να τινάξει ένα κατά τα άλλα ήπιο αγώνα στον αέρα; Που είστε κύριοι διοικούντες του Κεραυνού να απολογηθείτε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την ενέργεια του καλαθοσφαιριστή σας; Εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ να σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια του Κεραυνού στην έδρα μας όπως εσείς πράττετε σε αντίθετη περίπτωση. Έχετε υποχρέωση να ζητήσετε συγνώμη εκ μέρους του, ή τουλάχιστον αν θέλει να λέγεται πρόεδρος των αθλητών ας έχει την παραμικρή ευθιξία να το πράξει ο ίδιος.

Ο αγώνας του κυπέλλου όπου νάνε φτάνει. Κρίμα δεν θα ήτανε να τον δείτε όλοι από την ΤV; Αναμένουμε την τοποθέτηση σας.

Όσο για τους δημοσιογράφους, δεν αξίζει να σχολιάσουμε την τυφλή προσέγγιση τους σε τέτοια θέματα. Αν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αντιδρούσε και παρεκτρεπόταν στην συγκεκριμένη πράξη του καλαθοσφαιριστή, δεν θα ασχολείστω καθόλου με τον ηθικό αυτουργό των επεισοδίων αλλά με τους χούλιγκαν που δεν έχουν θέσει στα γήπεδα. Μήπως θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις απόψεις σας για το ποιοι προκαλούν τα επεισόδια και αν άτομα που θέλουν να λέγονται και πρόεδροι των αθλητών έχουν θέση μέσα στα γήπεδα; Μήπως θα ήταν καλύτερα ο συγκεκριμένος να αφοσιωθεί στην μπουτίκ του και να κρατήσει τον αντιαποελισμό του εκτός γηπέδων;

Εμείς περιμένουμε μια απολογία μέχρι το επόμενο μας ραντεβού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!