Πλάνο χωρίς Μπίδη

Όπως όλα δείχνουν ο Χαραλαμπίδης δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα με τον Απόλλωνα το απόγευμα της Κυριακής, κάτι που αναγκάζει ήδη τον προπονητή να οργανώνει το πλάνο του ανάλογα. Ο παίκτης ακολουθεί εδώ και μέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη τη συμμετοχή του αφού και αν ακόμα μπει σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες, θεωρείται απίθανο ο προπονητής να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Πέραν του Χαραλαμπίδη δεδομένη θεωρείται η απουσία των Κόστα, Σεγκιρί και Μορφή.

Όπως και στον αγώνα με την Αλκή έτσι και στον επόμενο μια από τις πολλές προκλήσεις είναι να ανταποκριθεί η ομάδα μας στον οργανωτικό τομέα έστω και αν θα απουσιάσουν οι Μπίδης και Κόστα. Μέσα στο Τσίρειο και εναντίον του φορμαρισμένου Απόλλωνα όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Πίντο ο οποίος λογικά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος ανταποκρίθηκε πλήρως στους τελευταίους αγώνες αφού παίζοντας δίπλα από τον Μοραίς μπόρεσε και να ανακόψει αλλά και να οργανώνει σωστά την ομάδα.

Το νικηφόρο σερί της ομάδας μας και η παραμονή στην κορυφή θα δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ την Κυριακή και όπως όλοι γνωρίζουν η ομάδα μας θα πρέπει να φορέσει το καλό της αγωνιστικό κουστούμι. Απέναντι στο φανατισμό όλων στον Απόλλωνα που ζουν για να κερδίζουν στη Λεμεσό το ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να προτάξουμε τη δική μας αποφασιστικότητα αλλά και ανωτερότητα.

Στην προσπάθεια αυτή τεράστιο ρόλο θα παίξουν και οι οπαδοί μας που θα βρεθούν στο Τσίρειο. Σήμερα ξεκινά η διάθεση των 4500 εισιτηρίων και όπως όλα δείχνουν θα διατεθούν όλα αφού είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών στη πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της μέχρι στιγμής.

Βραχνάς μέρος 2ο
Χρήστου, Ηλία, Σατσιάς, Μιχαήλ αγωνίστηκαν βασικοί στο χτεσινό φιλικό της Εθνικής απέναντι στη Σερβία. Ο Ηλία αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ενώ ο Μιχαήλ στο 73′. Σήμερα η ομάδα του Αναναστιάδη δίνει το τελευταίο φιλικό και από την Πέμπτη οι διεθνείς επιστρέφουν στον Αρχάγγελο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!