Αυτό μας έλειπε

Απρόσμενη και αρνητική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχώρηση του Τάκη Αντωνίου από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, λίγα εικοσιτετράωρα μετά που όλοι μας πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε μια χρονική στιγμή που θα ανάμενε κάποιος να επικρατεί η συναίνεση και η ηρεμία κάτι τέτοιο δε φαίνεται να συμβαίνει. Ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Αντωνής Παπαδόπουλος μεταξύ του Τάκη και παραγόντων της Ανόρθωσης αποτέλεσε την αιτία για τη ρήξη μεταξύ του ιδίου και του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου. Το θέμα μπορεί να μην πήρε διαστάσεις αφού οι δηλώσεις Χαμπουλά πέρασαν απαρατήρητες αλλά ο Τάκης Αντωνίου ένιωσε θιγμένος από την επίσημη στάση του ΑΠΟΕΛ όπως αυτή εκφράστηκε από τον πρόεδρο μας προς τον αντίστοιχο της Ανόρθωσης και επέλεξε να αποχωρήσει.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα το βράδυ της Δευτέρας με την οποία η διοίκηση ενημερώνει για την αποχώρηση του Τάκη Αντωνίου. Θεωρείται απίθανο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αφού η εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και η επίσημη ανακοίνωση καταδικάζει από τώρα τις προσπάθειες κοινών γνωστών να αποκαταστήσουν τις τεταμένες σχέσεις.

Πάντως η διοίκηση θα πρέπει άμεσα να βρει τον άξιο αντικαταστάτη του Αντωνίου γιατί κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν μπορεί να τον αναπληρώσει. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να υπάρξει η απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλους. Και αυτό γιατί πέραν του περιστατικού που οδήγησε στην αποχώρηση Αντωνίου, υπήρξε ακόμα ένα αναφορικά με τα άτομα που ήθελαν ή έπρεπε να παραστούν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τίποτα από αυτά δεν μπορεί όμως να χαλάσει τον πανηγυρικό χαρακτήρα που προσλαμβάνει ο αγώνας με την ΑΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή και οι οπαδοί μας καλούνται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του ΓΣΠ έτσι ώστε να δουν για ακόμα μια φορά τους άξιους πρωταθλητές. Όπως και προ τριετίας έτσι και φέτος το τελετουργικό της φιέστας που θα ακολουθήσει του αγώνα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, κάτι που όλοι αναμένουν με αγωνία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!