Βήμα, βήμα και πρώτα νίκη την Κυριακή

Είναι πολλοί αυτοί που τρέμουν με την ιδέα να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με την τελευταία μας ήττα τους καθησυχάσαμε… Είναι πολλοί τόσο στο παρασκήνιο όσο και στα μμε που θέλουν να δουν την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να κατακτά το πρωτάθλημα… Όλοι αυτοί αλλά και μερίδα οπαδών μας  θεωρούν ότι η Αελ είναι το πρώτο φαβορί. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται δίκαια στην κορυφή και απολαμβάνει το σημαντικό προβάδισμα των πέντε βαθμών. Έχει όμως δύο συνεχόμενους αγώνες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Πως γίνεται η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο να μην μπορεί να κερδίσει σε τέσσερις αναμετρήσεις την Αελ; Γίνεται και παραγίνεται όταν η έγνοια μας είναι να αφήσουμε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα άφωνο με τα όσα πετύχαμε στο Champions League. Όλα αυτά όμως έχουμε τελειώσει και στους λίγους αγώνες που έμειναν πρέπει να αποδείξουμε πολλά. Γράφουμε στον πληθυντικό αλλά εννοούμε τους παίκτες οι οποίο πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να τους απορροφά σωματικές και ψυχικές δυνάμεις.

Έγινε πολύς λόγος για το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν αυτό αγχώνει τότε μπορούμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στον αγώνα της Κυριακής. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου να μας απασχολούν οποιαδήποτε σενάρια και εκτιμήσεις αν δεν κερδίσουμε την Αελ στο άδειο ΓΣΠ. Θυμίζουμε την παράμετρο αυτή γιατί είναι κάτι που δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες μας…

Με νίκη λοιπόν μειώνουμε τη διαφορά στους 2 βαθμούς και κάνουμε το πρώτο βήμα για ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν όλοι στον Αρχάγγελο τις επόμενες μέρες έστω και αν συμβαίνουν διάφορα τα οποία δεν πρέπει να τους αποπροσανατολίσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!