Βλέπουμε μπροστά και προς Λεμεσό

Η καλή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου έφερε ακόμα μια νίκη μέσα στην έδρα μας και το εμπόδιο του αξιόμαχου Εθνικού ανήκει στο παρελθόν. Για έναν ακόμα αγώνα είδαμε την ομάδα μας να μην μπορεί να έχει σταθερά καλή απόδοση αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε. Στην επανάληψη και με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αντέδρασαν σωστά και με μπροστάρη τον Μιροσάβλιεβιτς μπόρεσαν να πετύχουν τρία τέρματα και να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους.

Με την ομάδα μας να δείχνει ότι μπορεί εύκολα ή δύσκολα να παίρνει το ζητούμενο στους εντός έδρας αγώνες, η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στους εκτός Λευκωσίας αγώνες. Και αυτό γιατί ο επόμενος μας αντίπαλος ακούει στο όνομα ΑΕΛ και η ομάδα μας καλείται να αγωνιστεί σε μια παραδοσιακά αφιλόξενη έδρα. Η ομάδα του Μιχαηλίδη προέρχεται από ένα καλό σερί νικών για τα δεδομένα της και θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο του Εθνικού Άχνας.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τη διαχρονικό απωθημένο τους και φανατισμό που έχουν όποτε πάμε Τσίρειο μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί τη σημασία και δυσκολία του αγώνα. Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι η άσχημη εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μας σε τέτοιους αγώνες ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί να έρχεται ακόμα μια εβδομάδα που όλοι τους θα ήθελαν ρεπό και ξενύχτια αλλά αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο αγώνας στη Λεμεσό είναι εξαιρετικά κρίσιμος αφού θα πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τουλάχιστο τη διαφορά από τους άλλους δυο. Η προσθήκη του Πάολο Κόστα ο οποίος ανήκει και επίσημα στην ομάδα μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε, ενώ και ο Κοσόφσκι αναμένεται να μπει από σήμερα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται και παρόλο που η διοίκηση αρνείται να δηλώσει δημόσια σε ποιες θέσεις αναζητούνται παίκτες, φαίνεται ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι για όλες τις θέσεις και η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τους προτεινόμενους και τις απολαβές τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!