Βοηθείστε την ομάδα

Το βράδυ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Μπακού ο Γιοβάνοβιτς δήλωνε μεταξύ άλλων «Απογοήτευσα και τους φιλάθλους. Όλους αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το κάνω. Τους απογοήτευσα γιατί δεν κατάφερα να τους πείσω ότι φέτος προσπαθούμε να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα από την περσινή. Όλο το καλοκαίρι υπήρχαν αμφιβολίες. Σήμερα όσοι είπαν ότι έγιναν πολλές λάθος κινήσεις, δικαιώθηκαν». Θυμηθήκαμε τις δηλώσεις που έγιναν προ τετραμήνου γιατί είναι φανερό πως κάθε φορά που έχουμε βαθμολογικές απώλειες επανέρχεται στο προσκήνιο η άποψη ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν έχει χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις. Μπορεί για κάποιους το -4 από την κορυφή να είναι διαχειρίσημο αλλά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος  επιβεβαίωσε ότι το καλοκαίρι έγιναν πολλές λάθος κινήσεις.

Τα λάθη μπορούν να διορθωθούν ως ένα βαθμό και αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου. Οι ανάγκες της ομάδας είναι συγκεκριμένες και αφορούν ενίσχυση τόσο στην επιθετική γραμμή όσο και στην άμυνα αφού ξεμείναμε από παίκτες. Εννοείται ότι η επανεγγραφή του Ολιβειρα δεν αρκεί για να διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν  στα μετόπισθεν. Ο Βραζιλιάνος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να θεωρηθεί μάχιμος ενώ τα βαθύτερα αίτια το προβλήματος αφορούν την παρουσία των Ζουέλα και Κλουκόφσκι.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος πρόσφερεται για να διορθωθούν τα λάθη. Αυτό συνεπάγεται και ένα σοβαρό οικονομικό κόστος αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθούν αξιόλογοι παίκτες χωρίς να πληρωθεί ένα αξιόλογο ποσό στις ομάδες τους. Η διοίκηση λοιπόν καλείται να επενδύσει.

Ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του καλείται να επιλέξει το συντομότερο τους παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά. Η εντύπωση που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο είναι ότι ήδη έχουμε αργήσει. Ας μην επιβεβαιωθεί και πάλι ο κόσμος όπως την μαύρη νύχτα της 30ης Αυγούστου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!