Γιατί δεν αγωνίστηκε ο Αλωνεύτης

Ήταν ένα μικρό σοκ όταν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Αλκή ανακοινώθηκε ότι ο Αλωνευτης τέθηκε εκτός αποστολής λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε λεχθεί οτιδήποτε για τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή μας και το γεγονός ότι θα απουσίαζε από ένα δύσκολο αγώνα δημιούργησε άγχος και απορίες. Πολλοί οπαδοί μας στην κερκίδα του ΓΣΖ συζητούσαν επίμονα το θέμα αφού το ότι κρατήθηκε μυστικό το πρόβλημα δημιούργησε ερωτηματικά. Ψάξαμε και παρά την αρχική διστακτικότητα των υπευθύνων προκύπτει ότι ο Αλωνεύτης είχε ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Το οίδημα δεν κρίθηκε σοβαρό και άξιο ενημέρωσης προς τον κόσμο και τα ΜΜΕ αφού υπήρχε η εντύπωση ότι ο παίκτης θα προλάβαινε τον αγώνα. Για αυτό τον λόγο ήταν και στην αποστολή που διανυχτέρευσε στο Αλέγκρα και στη συνέχεια πήγε στη Λάρνακα.

Στην πορεία όμως και αφού ο Γιοβάνοβιτς μίλησε με τον παίκτη έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του και προτίμησε όχι μόνο να τον αφήσει στον πάγκο αλλά να τα θέσει εκτός δεκαοκτάδας.

Τι εστί οίδημα και πως μπορεί κάποιος να προπονείται σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα ενώ νιώθει ενοχλήσεις και στο τέλος να μένει εκτός αποστολής είναι κάτι που δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

Κρατάμε ότι η ομάδα έστω και με μέτρια εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει χωρίς τον Στάθη και τον περιμένουμε να ηγηθεί την Κυριακή με τον Απόλλωνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!