Γυρεύοντας τον επιθετικό

Παρόλο που η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε χθες ρεπό, με εξαίρεση τον Ζεβλάκοβ και Ονουάτσι που προσπαθούν να φτάσουν τους υπόλοιπους, τα πάντα δείχνουν να βρίσκονται σε εγρήγορση. Κύριο θέμα, και σίγουρα για αυτό που αγωνιούν οι περισσότεροι οπαδοί μας, είναι το μεταγραφικό και η περαιτέρω ενίσχυση. Ακούγονται πολλές εκδοχές και ονόματα, η διοίκηση όμως κρατάει τα χαρτιά της κλειστά και δεν επικυρώνει τα όσα ακούγονται. Μιχάλης Κωνσταντίνου, Fabio Junior και Θοδωρής Τριποτσέρης είναι τα ονόματα που ακούγονται εντονότερα τις μέρες αυτές.

Η περίπτωση Κωνσταντίνου φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη και λογικά δεν θα έχει αίσιο τέλος αφού το κασέ του παίκτη είναι αρκετά ψηλό και εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων του ΑΠΟΕΛ. Έτσι και αλλιώς ο παίκτης δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στη West Ham. Ο Fabio Junior που επανεξετάζεται η απόκτηση του, αφού στο πρόσφατο παρελθόν η διοίκηση έκανε κάποιες σκέψεις, φαντάζει πιο προσιτός στόχος από αυτόν του κατά πολύ ακριβότερου Κωνσταντίνου. Τέλος, ο αμυντικός Τριποτσέρης, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα του μάνατζερ του έχει πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, δεν φαίνεται να είναι ο παίκτης-ηγέτης του κέντρου που να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

>

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ζιβανάρη στο apoel.net, το ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει σίγουρα κάποιον καθαρόαιμο επιθετικό, και η διοίκηση δουλεύει αθόρυβα πάνω σε αυτό τον τομέα. Το σημαντικό είναι αν θα προλάβουμε να γράψουμε έγκαιρα τον επιθετικό αυτό στο ρόστερ μας, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Αναμένουμε όλοι λοιπόν τις μεταγραφικές εξελίξεις που θα επιλέξει, σύντομα όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση με τον προπονητή.

Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα, έχει διευθετηθεί φιλικός αγώνας με την Άεκ στην Λάρνακα την ερχόμενη Πέμπτη. Ο αγώνας αναμένεται να είναι μια ευκαιρία να δει ο προπονητής την ετοιμότητα των Κοσόφσκι, Ζεβλάκοβ και Ονουάτσι, αλλά και το πώς «δένουν» με την υπόλοιπη ομάδα. Αρκετοί θα είναι και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδεύσουν στην Λάρνακα για να δουν το ΑΠΟΕΛ, αφού είναι κάπου στο μέσο μεταξύ Λευκωσίας και Πρωταρά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!