Δίπλωμα «Μακεδονίας» με την ανοχή της ΚΟΠ!

Ένα σκάνδαλο με όλη τη σημασία της λέξης φαίνεται να καλύπτεται εδώ και λίγες μέρες  από την ΚΟΠ . Όταν ζητήθηκε από την ομόνοια να παρουσιάσει το δίπλωμα προπονητή του Τόνι Σαβέβσκι, έμειναν έκπληκτοι όσοι το είδαν αλλά λούφαξαν και κώφευσαν φοβούμενοι άλλης αντίδρασης. Κάποια στελέχη της ΚΟΠ ανάμεσα τους και ο Κουτσοκούμνης ενημερώθηκαν αμέσως για το γεγονός που ήρθε σαν κεραμίδα αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να μείνει στα κρυφά προκειμένου να μην διαταραχθούν οι σχέσεις με την ομόνοια, όπως έγινε και τότε με το αόρατο δίπλωμα του Μπάγεβιτς.

Τι συμβαίνει ακριβώς;

Ο Σαβέβσκι είναι κάτοχος επαγγελματικού προπονητικού διπλώματος το οποίο φέρει τη σφραγίδα «Μακεδονική ποδοσφαιρική ομοσπονδία», δηλαδή αυτή που εμείς και όλος ο Ελληνισμός αποκαλούμε Σκόπια.Η σιωπή της ΚΟΠ αποτελεί έμμεση αναγνώριση των Σκοπιανών και δημιουργεί μεγάλο μπέρδεμα το οποίο φτάνει και ξεπερνά αν θέλετε τα όρια του σκανδάλου.

Δεν έχει καμιά διαφορά από το να δεχτούμε ένα Τουρκοκύπριο προπονητή με δίπλωμα «Τουρκική δημοκρατία Βόρειας Κύπρου». Έτσι ακριβώς είναι η ανοχή της ομοσπονδίας για την αποδοχή της προέλευσης του διπλώματος Σαβέβσκι και όπως πληροφορούμαστε κάποια στελέχη της ΚΟΠ, προσπαθούν να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε από τη μια να αποφύγουν τις συνέπειες από τυχόν δημοσιοποίηση του θέματος και από την άλλη να ζητήσουν από την ομόνοια αν γίνεται να αλλάξει η σφραγίδα του διπλώματος.Το θέμα με το δίπλωμα Σαβέβσκι έγινε γνωστό από τις αρχές της προηγούμενης βδομάδας αλλά λόγω του αγώνα ομόνοια-ΑΠΟΕΛ δεν το αποκαλύψαμε για να μην μας καταλογίσουν κάποιοι σκοπιμότητα. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα είναι το ερώτημα. Μπορεί η ΚΟΠ να συνεχίσει να ρισκάρει ανέχοντας την παρατυπία και το σκάνδαλο που εμπίπτει και στα όρια της πολιτικής;

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!