Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν

Τα βαθμολογικά δεδομένα έχουν διαμορφωθεί με τρόπο όπου ο ΑΠΟΕΛ κρατά και πάλι την τύχη του στα δικά του χέρια. Με δυο νίκες θα είμαστε πρωταθλητές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά από 60 χρόνια. Η ευλογία αυτή είναι κάτι που πρέπει να διαφυλάξουμε πολύ καλύτερα από ότι κάναμε μετά τη νίκη με την Αελ. Αυτό  σημαίνει να νικήσουμε την Ανόρθωση σε έναν ύπουλο αγώνα. Είναι ύπουλος γιατί υπάρχει η λανθασμένη άποψη ανάμεσα σε οπαδούς μας ότι η Ανόρθωση θα είναι αδιάφορη ή πως έχουμε τόσο καλή ομάδα που ο αγώνας θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη το αποτέλεσμα κανενός άλλου αγώνα και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους. Παρόλα αυτά ασχολούμαστε με τους άλλους ίσως και σε υπερβολικό βαθμό. Ο λόγο που γίνεται αυτό δεν είναι γιατί χρειαζόμαστε την οποιαδήποτε Ομόνοια να μας βοηθήσει στην υπερπροσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 4 μήνες.

Ο λόγος που ο κόσμος του ασχολείται και αναδεικνύει την επιλεκτική αδιαφορία ομάδων όπως της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης είναι για να γίνει ξεκάθαρο ότι η Αελ έχει τη δυνατότητα να δίνει φιλικούς αγώνες ενώ ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει και να κερδίσει τους πάντες με την αξία του. Από τη στιγμή λοιπόν που τα άβουλα ΜΜΕ διστάζουν να αναδείξουν τη διάσταση αυτή ο κόσμος μας νιώθει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να αναδείξει το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας μας.

Είναι για αυτό που αν τελικά καταφέρουμε να κάνουμε τις δυο νίκες που θέλουμε θα γίνουν πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!