Δεν αρκεί να είναι έγκαιρος

Μια παγίδα στην οποία έπεσαν πέρσι οι τότε διοικούντες και προπονητής, προκειμένου να αναδείξουν την σχετική αδυναμία του Γιοβάνοβιτς, ήταν αυτή του έγκαιρου προγραμματισμού. Στην πορεία και με τρόπο που πόνεσε διαπιστώσαμε ότι όσο σημαντικός είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός άλλο τόσο είναι και ο ποιοτικός. Είδαμε όμως και τη νυν τεχνική ηγεσία και διοίκηση να επιχειρούν να ενισχύσουν τον ΑΠΟΕΛ στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Το ζητούμενο και τότε ήταν η άμεση ολοκλήρωση των μεταγραφών αφού η ομάδα είχε τρομερή ανάγκη την προσθήκη παικτών προκειμένου να βελτιωθεί. Ήταν για αυτό που από τα μέσα Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ο Σαντίν ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι Πιπίνης, Ντε Βινσέτι και Κακά.

Το απωθημένο για έγκαιρο προγραμματισμό ήταν και πάλι κάτι που πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα με τα σχόλια πως «τελικά υπάρχουν αξιόλογοι παίκτης τον Δεκέμβρη» να κυριαρχούν ανάμεσα στους οπαδούς μας. Με τον Πιπίνη να είναι ήδη παρελθόν και τους άλλους τρεις να είναι στον αέρα για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους είναι καλή αφορμή να αναδείξουμε την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση!

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ξένων-κοινοτικών παικτών. Η ομάδα μας έχει τρομερή ανάγκη οι προσθήκες αυτές να είναι ποιοτικές έτσι ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο και να καθιστούν το ρόστερ ικανότερο από αυτό των αντιπάλων μας στον τρίτο και ιδανικά στον τέταρτο προκριματικό του Champions League.

Η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για την Πολωνία δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός αν θα έρθει στον ΑΠΟΕΛ ακόμα ένας Πιπίνης ή Γκονσάλβες!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!