Δεν βοηθούν οι αβάσιμες διαρροές

Διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ενταθεί συγκεκριμένες διαδόσεις από πλευράς διοίκησης για το ότι έχει γίνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον Γιοβάνοβιτς προκειμένου να ανανεώσει και πως ο Σέρβος προπονητής την αρνήθηκε. Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία και το άγχος που δημιουργείται σε όλους όσο πλησιάζει το τέλος της χρονιάς και πιθανότατα η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον πιο πετυχημένο προπονητή που είχαμε. Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να γίνονται πράγματα που κάνουν τις σχέσεις ανάμεσα στους πιο πάνω ακόμα πιο ψυχρές σε μια εποχή που η ομάδα κάνει τα πάντα για να κλείσει τη χρονιά με τον πολυπόθητο για όλους μας τίτλου του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέραμε προ καιρού τον Ιανουάριο υπήρξε πράγματι μια συνάντηση μεταξύ Ερωτοκρίτου και Γιοβάνοβιτς στην δεν έγινε οποιαδήποτε πρόταση στον προπονητή αφού ο ίδιος πριν καλά καλά αρχίσει η κουβέντα εξήγησε τους λόγους που προτιμά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Πριν τέσσερις μήνες μέσω της στήλης Πίκος σχολιάσαμε για πρώτη φορά τους λόγους της ομολογούμενος ασυνήθιστης προτροπής του Γιοβάνοβιτς και ότι αυτή αποτελεί προπομπό πιθανής αποχώρησης του.

Προ ημερών ενημερώσαμε τους λόγους που ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο. Θα επαναλάβουμε και σήμερα πως έστω και αν Σέρβος προπονητής είναι με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου ο στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτός και πως η αποχώρηση του φαίνεται να λειτουργεί ως ένα επιπλέον κίνητρο.

Με αυτά τα δεδομένα οι διαδόσεις είτε από την πλευρά Ερωτοκρίτου-Γεωργίου είτε από αυτήν του Γιοβάνοβιτς δεν βοηθούν σε τίποτα. Όταν και αν επιβεβαιωθούν οι βάσιμες ενδείξεις για αποχώρηση του τελευταίου θα έχουμε μπόλικο χρόνο να συζητήσουμε τα βαθύτερα αίτια. Ίσως μάλιστα αναλώσουμε και περισσότερο χρόνο από ότι πρέπει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!