Δεν είμαστε παράλογοι

Ούτε μεγάλες νίκες αλλά ούτε και σπουδαίες εμφανίσεις θέλουμε κάθε αγωνιστική. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας μας ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει την προσπάθεια έστω και όταν δε συνοδεύεται από το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τα λέμε αυτά γιατί είμαστε ίσως οι πιο απαιτητικοί οπαδοί αλλά δεν είμαστε παράλογοι. Ναι μας προβληματίζει το ότι για ένα ολόκληρο ημίχρονο δείχναμε ανήμποροι να αντιδράσουμε έχοντας απέναντι μας μια ομάδα που θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του χρόνου. Είμαστε πολύ περήφανοι για να δικαιολογήσουμε την μέτρια εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, τις καιρικές συνθήκες και σε ότι μπορεί να σκαρφιστεί ο οποιοσδήποτε.

Χαιρόμαστε που όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς όσον αφορά τους εκτός έδρας αγώνες μας. Κατανοούμε γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να ξεχάσουμε όλοι το συντομότερο δυνατό τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πρέπει να γίνουμε πιο πειστικοί, πιο δημιουργικοί και αποδοτικοί, είπε σε χτεσινές δηλώσεις του ο Τάκης Αντωνίου και έχει απόλυτο δίκαιο.

>

Η ανάγκη αυτή είναι επιτακτική αφού αυτό περιμένουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες οπαδοί μας για να έρθουν στο γήπεδο. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι περίπου 6-7 χιλιάδες οπαδοί μας θεωρούνται πιστοί και στηρίζουν την ομάδα στους εντός έδρας αγώνες. Υπάρχουν όμως και άλλες 2-3 χιλιάδες που ναι μεν δηλώνουν ΑΠΟΕΛ αλλά πρέπει να πειστούν από την ομάδα ότι αξίζει να έρθουν στο γήπεδο. Τους έχουμε ανάγκη και αυτούς και πέραν της ευαισθητοποίησης που πρέπει να δείξουν και οι ίδιοι θα πρέπει να τους φέρει και η ομάδα στο γήπεδο.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ προσφέρεται για να στείλουμε τα κατάλληλα μηνύματα. Μια ομάδα χωρίς βαθμό σε εκτός έδρας αγώνες και που σκόραρε ένα γκολ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να μην υποκύψει μέσα στην έδρα μας. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν παίκτες αποφασισμένοι και κόσμος που να θέλει πραγματικά να δει την ομάδα μας να σημειώνει μια ακόμα νίκη πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Μάχη για ρευστότητα
Η διάθεση των 800 χιλιάδων μετοχών αποτελεί σανίδα σωτηρίας για την ομάδα μας νοουμένου ότι μπορέσει να διατεθεί αξιόλογος αριθμός. Τα δεδομένα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και στην επίτευξη κάποιων μεταγραφικών στόχων. Η διοίκηση Ερωτοκρίτου καλείται ανάμεσα στα πολλά να ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις όσον αφορά τις καταβολές μισθών και παράλληλα να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!