Δεν είναι θέμα συγχώρεσης

Η επίθεση στην επιχείρηση που διατηρεί ο πρώην πρόεδρος του Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ, Χάρης Χατζηπαύλου από τους οργανωμένους οπαδούς του ακελ και της ομόνοιας ήταν ακόμα ένα περιστατικό που δείχνει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί ο Χάρης λόγω ανωτερότητας και χαρακτήρα να δηλώνει στο πιο κάτω βίντεο ότι συγχωρεί τους 500 που οργανωμένα επιχείρησαν να σκοτώσουν 10 άτομα επειδή είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αλλά το ερωτήματα και προβλήματα παραμένουν. Δυστυχώς οι καιροί έχουν αλλάξει και σε αντίθεση με τα δεδομένα που υπήρχαν προ εικοσαετίας ή δεκαετίας ή και πενταετίας μια σημαντική μερίδα οπαδών του παραρτήματος νιώθει παντοδύναμη. Από την ημέρα που ο Χριστόφιας πάτησε το πόδι του στο προεδρικό η κατάσταση με τα περιστατικά βίας άρχισε να ξεφεύγει. Μια ακόμα πιο μικρή ομάδα οπαδών της ομόνοιας που πρωτοστατεί στα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν τυγχάνει προστασίας από το ακελ με αποτέλεσμα ακόμα και η τυχόν σύλληψη τους να μην οδηγεί πουθενά.

Όπως πάντα υπάρχει παρόμοιας κατηγορίας οπαδών και στον ΑΠΟΕΛ και δεν φοβόμαστε να το παρεδεχτούμε. Ποτέ όμως οι δικοί μας δεν επέδειξαν τόση βαναυσότητα και μίσος. Η αστυνομία με πρωταγωνιστή τον Κατσουνωτό στρουθοκαμηλίζει και οι ανακοινώσεις κομμάτων είτε και της ίδιας μας της ομάδας με τις οποίες απαιτούν διαλεύκανση των εκάστοτε περιστατικών έχουν καταντήσει γραφικές.

Ακούσαμε ψες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να κλαψουρίζει στη γιορτή της ΚΟΠ ότι δεν πάει όσο συχνά θα ήθελε γήπεδο επειδή οι οπαδοί μας τον χαρακτηρίζουν προδότη και καταδότη. Το άλλο του επιχείρημα για το ότι δεν πάει ΓΣΠ ήταν ότι κάποιοι ηλίθιοι κουβαλούν στο γήπεδο τη σβάστικα. Αυτά είχε να πει ολάκαιρος πρόεδρος της δημοκρατίας προκαλώντας άθελα του ή εσκεμμένα ολόκληρο τον ΑΠΟΕΛ.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τους συγχωρέσουμε όλους. Τον ένα επειδή όποτε ανοίξει το στόμα του λέει ανακρίβειες που προκαλούν  και τον άλλο επειδή είναι ένα παιδαρέλι που κάποιοι το έχουν φανατίσει.

Με τη συγχώρεση του οποιουδήποτε δε λύνεται το πρόβλημα γιατί το ακελ βασίζει τη δύναμη του στο γνωστό μηχανισμό που δημιουργεί στρατιωτάκια ή αρνιά όπως αθώα τα χαρακτηρίζουμε εμείς τα οποία θεωρούν τον ΑΠΟΕΛ ως κάτι μισητό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!