Δεν ξεχνώ – Δόξα και τιμή στους ήρωες

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την τραγική 11 Ιουλίου 2011 όπου 13 συμπατριώτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους από τα εγκληματικά λάθη και παραλήψεις ενός διεφθαρμένου και αρρωστημένου συστήματος. Συμπληρώνεται ένας χρόνος όπου για ακόμα ένα έγκλημα οι ένοχοι κυκλοφορούν ανάμεσα. Πρώτος και χειρότερος ο Δημήτρης Χριστόφιας που γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει. Ο πόνος των συγγενών και τα πολλά γιατί πιθανών να μείνουν αναπάντητα αφού και αυτή η περίπτωση θα θαφτεί μέσα σε ογκωδέστατους φακέλους της χρεοκοπημένης και διεφθαρμένης κρατική μηχανής. Το πόρισμα Πολυβίου ξεγύμνωσε τους πάντες  αφού η «ασύγγνωστη αμέλεια», «πλήρη αδιαφορία», «ανεπάρκεια», «ανευθυνότητα», «ολιγωρία» και  «αδυσώπητη θεσμική και προσωπική ευθύνη» δεν πρέπει να αφήνει τα βράδια ήσυχο κανέναν.

Η Κύπρος της διαφθοράς, της κουμπαροκρατίας, της κομματοκρατίας και τους βολέματος των λίγων που γλύψουν έχει χρεοκοπήσει οικονομικά, κοινωνικά, θεσμικά και ηθικά. Ο τελευταίος ένας χρόνος ήταν δύσκολος και όλα συνηγορούν ότι ο επόμενος θα είναι δυσκολότερος.  Η γενιά του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής δεν αρκέστηκε σε αυτά και μας στέλνει και στο έλεος της Τρόικας .

Η μοναδική όαση και πηγή ευτυχίας ήταν ο ΑΠΟΕΛ και τα επιτεύγματα του. Οι οπαδοί μας ευτύχησαν να μετριάσουν το θυμό, το άγχος και τη λύπη από όσα συμβαίνουν με τα όσα πέτυχε η ομάδα μας. Επειδή δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα διορθωθεί οτιδήποτε εκτός ΑΠΟΕΛ, ελπίζουμε ότι η μεγάλη μας αγάπη θα συνεχίσει να μας δίνει κουράγιο για να συνεχίζουμε την καθημερινή μάχη και να θυμόμαστε τους 13 ήρωες που χάθηκαν άδικα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!