Είναι βαριά αυτή η φανέλα

Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει μια νέα ενότητα σ το μεγάλο μας project. Μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας κάθε αγωνιστική χρονιά. Προσπάθεια μας είναι να συλλέξουμε φωτογραφίες από αυθεντικές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ και να πάμε όσο πιο παλιά μπορούμε. Μετά την μεγάλη συμμετοχή που είχαμε στην συλλογή εισιτηρίων από διάφορους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ,  στόχος  τώρα είναι να συγκεντρώσουμε όλες τις εμφανίσεις της ομάδας μας από όλα τα αθλήματα.

Ποιος συγκεκριμένα, ζητούμε να μας στείλετε φωτογραφίες από τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις των ομάδων ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και άλλων αθλημάτων του ΑΠΟΕΛ. Καλό είναι κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται και με την ανάλογη περιγραφή που να δίνει μερικές επιπλέων πληροφορίες για το κάθε αντικείμενο.

Πιο κάτω είναι μερικές φωτογραφίες από εμφανίσεις που έχουν ήδη σταλεί και ξεχωρίζουν. Για περιγραφή και χρονιά της κάθε εμφάνισης, μείνετε συντονισμένοι με το facebook.com/apoel.net. Για να στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες, ή οποιοδήποτε άλλο ιστορικό υλικό που αφορά τον ΑΠΟΕΛ μας συμπληρώστε την φόρμα εδώ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!