Είναι επικίνδυνος ο εφησυχασμός

Ο αγώνας κυπέλλου με το παράρτημα στον οποίο κερδίσαμε 3-0 δεν πρέπει να μας παρασύρει. Ήταν ένας αγώνας που όλα δούλεψαν άψογα αλλά και η εξαίρεση στη γενική εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά. Είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες η Ομόνοια έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ υπήρχαν και οι αγώνες που έστω και αν μείναμε στην ισοπαλία μας άφησε πλήρως εκτεθειμένους κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όσοι νομίζουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας του Καϊαφα κινδυνεύουν να δουν τον ΑΠΟΕΛ να μεγαλώνει τον προβληματικό απολογισμό αποτελεσμάτων. Θυμίζουμε ότι στους τελευταίους 5 αγώνες μετρούμε μόνο μια νίκη.

Ο κόσμος οφείλει να κάνει το ΓΣΠ μια πραγματική έδρα αλλά ο αγώνα θα κριθεί από την απόδοση των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φινκ πρέπει να προετοιμάσει σωστά την ομάδα τόσο από πλευράς τακτικής όσο και από πλευράς ψυχολογίας. Η αγωνιστική πειθαρχία είναι μια παράμετρος που χρειάζεται βελτίωση αφού πρέπει να σταματήσουν τα αχρείαστα νεύρα που οδηγούν σε επίσης αχρείαστες κίτρινες.

Ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο φετινό ραντεβού με την Ομόνοια πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος. Τα ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν αφού ένα στραβό αποτέλεσμα αρκεί για να βρεθούμε και πάλι στη 2η θέση. Και με τους αγώνες να λιγοστεύουν ίσως να μην είναι εφικτή η επιστροφή στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!