Είναι φιέστα τίτλου

Η φιέστα για την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ είναι λίγες μέρες μακριά και ο ενθουσιασμός άρχισε να μας κυριεύει ήδη. Η συγκυρία που μας φέρνει να πανηγυρίζουμε στο ματς με τους χοχούς μας δημιουργεί μια επιπλέον ευχαρίστηση. Η προοπτική, να συνδυαστεί η φιέστα με μια νίκη πάνω στο παράρτημα του ακελ αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον και προσθέτει ένα έξτρα κίνητρο. Η μόνη παράμετρος την οποία θα πρέπει όλοι εμείς που θα βρεθούμε στο ΓΣΠ να λάβουμε υπόψη είναι η εξής: Η φιέστα είναι αφιερωμένη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Ιβαν Γιοβανοβιτς. Μπορεί το επίκεντρο όλων των συζητήσεων την τελευταία βδομάδα να είναι ο Γιοβάνοβιτς αλλά θα ήταν άδικο αν υποβαθμίζαμε την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου με το να αναλωσουμε την βραδιά μας στο να αποχαιρετήσουμε τον Ιβάν.

Η επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι συλλογική και ως έτσι θα πρέπει να την προσεγγίσουμε και να την γιορτάσουμε. Είναι κρίμα και άδικο οι ποδοσφαιριστές μας να βρεθούν σε μια φιέστα της οποίας είναι πρωταγωνιστές, αλλά τα φώτα να στραφούν στον Ιβάν. Αυτό οφείλει να το λάβει σοβαρά υπόψη της και η διοργανώτρια επιτροπή. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα είναι αυτοί που θα τραβήξουν και το μεγαλύτερο κουπί στην μετα Γιοβανοβιτς εποχή για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει με τον τρόπο που όλοι θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας ένα αυτοί που θα νιώσουν πιο πολύ την αλλαγή και είναι από τα πόδια τους και μόνο που περνά η προσπάθεια για είσοδο τους ομίλους το καλοκαίρι.

Οι ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν πολλές φορές φέτος στον κυκλώνα της αμφισβήτησης. Είτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σαν ομάδα  η χρόνια που μας πέρασε ήταν πολύ παράξενη. Το ελάχιστο που μπορούμε να αποδεχτούμε είναι ότι πράγματι ¨Αυτοί Πιστέψανε¨. Όπως είχαμε γράψει και πιο παλιά, ένα από το αστεία στον Αρχάγγελο φέτος ήταν ότι όταν και εφόσον κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα φορέσουν μπλούζες με το σλόγκαν ¨ΜΟΝΟ Εμείς Πιστέψαμε¨.  Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά που πίστεψαν έγιναν πραγματικότητα και δικαιώθηκαν. Την Κυριακή έχουμε υποχρέωση να τους κάνουμε να δικαιωθούν και ¨πανηγυρικά¨ .

Η φιέστα μπορεί να έχει χαρακτήρα λιτότητας αλλά αυτο δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση ότι θα πρέπει να υποβαθμίσουν τα αισθήματα μας. Η περηφάνεια, η δικαίωση, ο σεβασμός και όλες οι ΑΠΟΕΛιστικες αρετές όχι μόνο δεν κοστίζουν να τις εκφράζουμε αλλά σε μια λιτή φιέστα τίτλου είναι οι μόνες που μπορούν όσο τίποτε άλλο να μας αγγίξουν την ψυχή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!