Εκστρατεία νίκης στην Άχνα

Με όπλο τη σοβαρότητα αλλά και την αγωνιστική μας ανωτερότητα πάμε σήμερα στο Δασάκι της Άχνας με στόχο να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Η αποστολή μας θεωρείται δύσκολη και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ο πλεόν αρμόδιος το γνωρίζει και πράττει αναλόγως. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε και δημόσια στη χτεσινή του διάσκεψη το μήνυμα ότι πρέπει να προσέξουμε τον Εθνικό αφού διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που δικαιολογημένα θεωρούμαστε το μεγάλο φαβορί.

Αγωνιστικά τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά αφού δεν υπολογίζονται οι Φλορέα και Μιροσάβλιεβιτς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στο πλάνο του και πιο λογική διάταξη με βάση τα δεδομένα είναι το 4-5-1. Κόντης, Ηλία και Χατζί «παίζουν» για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ οι άλλες τρεις θέσεις στην άμυνα θα καλυφθούν από τους Πουρσαϊτίδη, Σεγκιρί και Χρίστου.

>

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι ένα από τα ζητούμενα αφού στον αγώνα με τη Δόξα παρατηρήθηκαν κενά τα οποία αν παρουσιαστούν ξανά ίσως μας στοιχίσουν. Μιχαήλ και Μοραίς θα προσπαθήσουν στο χώρο του κέντρου να σταματήσουν τις οργανωτικές προσπάθειες των γηπεδούχων, ενώ οι Κοσόφσκι και Χαραλαμπίδης θα ηγηθούν των προσπαθειών να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Πίντο και Ονουάτσι είναι οι βασικές επιλογές για να το αριστερό άκρο με τον κόσμο να αγωνιά να δει τον τελευταίο αγωνιζόμενο αφού ήρθε σαν ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή και ακόμα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ζεβλάκοφ ο οποίος ναι μεν δείχνει καλά στοιχείο αλλά όπως κάθε επιθετικός χρειάζεται το γκολ για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Εκπλήσσει ευχάριστα ο Σατσιάς
Το υποψιάζονταν όσοι τοn ξέρουν ότι θα επέστρεφε πιο νωρίς από την μαύρη εκείνη μέρα που πήγε στο Ιπποκράτειο. Η υποψία επιβεβαιώνεται αφού ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ προπονείται πλέον σε δυνατούς ρυθμούς και υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε ένα περίπου μήνα. Είναι φυσικά και το ψυχολογικό κομμάτι αλλά και η σταδιακή ενσωμάτωση του αφού έχασε πολύτιμο έδαφος οπότε οι απαιτήσεις όλων θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης.

Διαβάστε στο Θρύλο που κυκλοφορεί:
• Πολυσέλιδο αφιέρωμα – ανάλυση στην αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο UEFA
• Δαυΐδ εναντίον Γολιάθ
Σύγκριση των οικονομικών μεγεθών του Θρύλου με την Σάλκε
• Ξέρετε ότι… Μάθετε οτι δεν γνωρίζετε για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου
• Η εμμονή μας με την μπάλα
• Αθλητική διαιτολόγος στον «Αρχάγγελο»
• Η παράδοση με Εθνικό στο «Δασάκι»
• Τα δύσκολα έρχονται…
• Γνωρίστε τα νέα μεγάλα αστέρια της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας
• Δισέλιδη αφίσα με την κερκίδα των Πορτοκαλί
• Ακόμα σκίτσο, κόμικ και όλες οι αγαπημένες σας στήλες

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!