Πλάνο χωρίς Φλορέα και Νένο

Η προπόνηση της Τετάρτης οριστικοποίησε το ότι ο Ντανιέλ Φλορέα δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή μας για τον αγώνα με την Άχνα, γεγονός που θα διαμορφώσει αναλόγως το αμυντικό πλάνο. Χατζί, Ηλία και Κόντης είναι οι παίκτες που θα δώσουν μάχη για τη θέση του αριστερού μπακ με τον καθένα να έχει τις δικές του πιθανότητες. Ο Αλτίν Χατζί παρά την τάση του στο λάθος και τις κίτρινες στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Μάριος Ηλία από την άλλη δηλώνει έτοιμος εδώ και καιρό αλλά δεν έχει αρκετά παιχνίδια πάνω του για να χριστεί βασικός. Υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Κόντη να επιστρέφει στην εντεκάδα για να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο και όλα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η τελευταία εξέλιξη όσον αφορά τους τραυματίες αφορά του Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα από την προπόνηση της Τρίτης δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθόλου χτες και μόνο με θαύμα προλαβαίνει τον αγώνα. Η απουσία του Σέρβου ανοίγει το δρόμο για την εντεκάδα στον Πίντο, ενώ σοβαρά παίζει πλέον και η περίπτωση Ονουάτσι ο οποίος θεωρείται έτοιμος από κάθε άποψη.

>

Οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα και τέθηκαν με τη σειρά τους στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, αφού ο Χρίστου ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένιωθε. Θετικά σχολιάστηκε η συμμετοχή του Παπαθανασίου στις προπονήσεις και το φιλικό της Εθνικής και το ζητούμενο είναι αν αυτό είναι αρκετό για να τον επαναφέρει στην αποστολή της ομάδας.

Ανεξαρτήτως παικτών που θα αγωνιστούν το ζητούμενο είναι η νίκη σε μια έδρα που μπορεί να περνάμε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια φέτος. Ο Εθνικός θέλει για τους δικούς του λόγους τους βαθμούς και μόνο με σοβαρότητα και καλή απόδοση θα ζευγαρώσουμε τις νίκες μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!