Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Τον άγραφο κανόνα που θέλει την εντεκάδα που κερδίζει να μην αλλάζει μάλλον θα δούμε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αφού όλα δείχνουν ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα προβεί σε αλλαγές. Το ίδιο συνέβηκε και στους αγώνες με ΑΕΚ και Ανόρθωση και το γεγονός ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν θετικά δείχνει ότι αν δεν υπάρξουν απρόοπτα ο προπονητής μας θα εμπιστευτεί τους ίδιους έντεκα. Με τον Σεγκιρί να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ούτε αυτή τη φορά η περίπτωση αλλαγών στην αμυντική γραμμή δεν είναι υπό συζήτηση αφού έτσι και αλλιώς το ότι διατηρείται το μηδέν παθητικό κάθε άλλο από τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μαρίνος Σατσιάς που δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε και ο ίδιος στον αγώνα με την Ανόρθωση και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο εκτός και να προτιμηθεί ο Μιχαήλ που και αυτός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

>

Το ζητούμενο στην πρώτη μας επίσκεψη στο αφιλόξενο παραδοσιακά Τσίρειο είναι η νίκη. Η ΑΠΕΠ που πέτυχε μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική θα έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καμφθεί η αντίσταση της. Τα δεδομένα σε τέτοιους αγώνες είναι λίγο πολύ γνωστά αφού οι αντίπαλοι μας αμύνονται μαζικά και επιχειρούν με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτούν τα όποια κενά μπορεί να δημιουργηθούν. Υπομονή, επιμονή και αγωνιστικό πλάνο που θα μπορέσει να διασπάσει την άμυνα της ΑΠΕΠ θα είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη νίκη που θέλουμε.

Η ώρα των Λεμεσιανών
Οι εκτός Λευκωσίας οπαδοί μας και ιδιαίτερα αυτοί που κατοικούν στη Λεμεσό καλούνται να κάνουν τη δική τους υπέρβαση και να βρεθούν μαζικά στο Τσίρειο. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος και όσοι περισσότεροι το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο. Οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά το ΑΠΟΕΛ μας χρειάζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!