Εντοπίστηκαν οι στόχοι

Αρκετοί οπαδοί μας θεωρούν ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη κινητικότητα στο μεταγραφικό πεδίο κάτι στο οποίο συντείνουν και τα σχετικά ρεπορτάζ στα διάφορα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες. Η μη διαρροή ονομάτων από πλευράς διοίκησης οδηγεί σε γενικές και αόριστες αναφορές όπως επίσης  και σε προσωπικές εκτιμήσεις αθλητικογράφων για το πότε θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Το σημαντικό που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι πως οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί. Αυτό και μόνο αποτελεί σημαντική εξέλιξη αφού σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για να τρέξουν οι εξελίξεις. Οι εξελίξεις μπορούν να είναι θετικές και να καταλήξουν σε συμφωνία και το γνωστό sms ή και σε ναυάγιο κάτι που σημαίνει επαναπροσδιορισμό στόχων και δημιουργία νέας short list για τη θέση που θέλουμε ενίσχυση.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές ψάχνουμε για δυο κεντρικούς αμυντικούς, ένα αμυντικό χαφ και ένα ακραίο μέσο. Για όλες τις περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι και ο Κυριακίδης βρίσκεται ήδη στο στάδιο επαφών με τους περισσότερους. Όπως γράψαμε ξανά υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των τεσσάρων αυτών μεταγραφών έστω και αν για να αποφευχθεί η πίεση από μμε και κόσμο τονίζεται ότι δεν υπάρχουν deadlines. Η ημερομηνία ορόσημο είναι η 19η Ιουνίου όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν οι τέσσερις μεταγραφές έτσι ώστε τα νέα αποκτήματα να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Για την 5η μεταγραφή το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι μεταξύ 3ου και 4ου προκριματικού. Το σκεπτικό όπως γίνεται αντιληπτό σχετίζεται άμεσα με το ενδεχόμενο πρόκρισης μας στον καθοριστικό τέταρτο προκριματικό ο οποίος διασφαλίζει και ένα μπόνους που ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η προσθήκη με τα σημερινά δεδομένα θα αφορά επιθετικό αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αφού τραυματισμοί και όχι μόνο ενδέχεται να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Μέχρι τότε μάλλον θα ξεκαθαρίσει και η ιστορία του Τρισκόφσκι και κατά πόσο θα πάρει τελικά μεταγραφή σε ομάδα του  εξωτερικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!