Παν.συ.φι: Απαιτεί απόλυση και παραιτήσεις

Ο Παν.συ.φι αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση του και με νέα σημερινή ανακοίνωση κινείται στα πλαίσια και ύφος που μας έχει συνηθίσει διαχρονικά. Το σημαντικότερο είναι ότι ζητά εκ νέου με τρόπο έντονο αλλά και τελεσιγραφικό την απόλυση του Πάουλο Σέρτζιο και ακολούθως την άμεση παραίτηση και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αυτά που βλέπουμε καθε βδόμαδα όχι μόνο μας στεναχωρούν αλλά και συνάμα μας προβληματίζουν για το κατάντημα του μεγαλείου του Α.Π.Ο.Ε.Λ .

Μπράβο στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που μέσα σε δυο μήνες κατάφερε να διαλύσει τα πάντα, όλα όσα κτιστήκαν την περσινή χρονιά.

Μόνο το συγκεκριμένο Συμβούλιο έχει το θάρρος και το θράσος να στηρίζει ακόμα αυτό το τεχνικό σχήμα το οποίο απέτυχε πλήρως και θα φύγει από το Α.Π.Ο.Ε.Λ.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Μετα το παιχνίδι με την Άιντραχτ (ανεξαρτήτως αποτελέσματος ) απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση αυτού του προπονητή για τον λόγο ότι δεν έπεισε κανένα, ούτε ακόμα και το ίδιο το ΔΣ της εταιρείας.

Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, δεν πρόκειται κανένας να μείνει στην θέση του και οι λόγοι είναι γνωστοί. Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε αυτόν τον περήφανο κόσμο που στερείτε τα πάντα για να δει την ομάδα του. Μας δείξατε καθαρά ότι δεν μπορείτε να διοικήσετε και το μόνο πράγμα που ξέρετε να κάνετε είναι να βρίσκετε ανούσιες δικαιολογίες.

Πρώτη φορά βλέπουμε ΔΣ της εταιρεία να μην το ενδιαφέρει και να είναι σε πλήρη αφασία.

Η απομάκρυνση σας είναι δεδομένη και αν δεν γίνει αυτό να είστε σίγουροι ότι ως Σύνδεσμος, και το λέμε και δημόσια, θα φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις και δεν θα σεβαστούμε κανένα, αφού δυστυχώς εσείς επιλέξατε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Ως Σύνδεσμος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ούρκο Πάρντο που τιμά την φανέλα του Α.Π.Ο.Ε.Λ και αν δεν ήταν αυτός στο Στάδιο Αμμόχωστος η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα έφευγε με μια βαρετή ήττα.

Μας λυπεί αφάνταστα που ο κόσμος έχει ξενερώσει, και αυτό φαίνεται από την προσέλευση στα παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ και γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε αυτή την κατάντια να συνεχιστεί.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ

Την Πέμπτη 3/10, δίνουμε το δεύτερο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι στο ΓΣΠ. Ο Σύνδεσμος για ακόμη μια φορά προετοιμάζετε για μια δυναμική παρουσία και καλούμαι τους πάντες να δώσουν το παρών τους στο Fan Club και στην πορεία που θα αναχωρήσει από εκεί στις 8.30μμ.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!