Επιθετικό, ακραίο ή και τα δυο

Ο Γιοβάνοβιτς έχει δηλώσει διάφορα κατά καιρούς χωρίς να έχει διευκρινίσει σε λεπτομέρεια τη θέση ή το αγωνιστικό στυλ του παικτών που ψάχνει. Υπήρξε για παράδειγμα η παραδοχή ότι πρέπει να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Αλμείδα, ενώ σε άλλη περίπτωση λέχθηκε από τον προπονητή μας ότι ψάχνουμε για μεσοεπιθετικό. Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού τονίζει ότι δεν θα γίνει μεταγραφή για να καλυφθούν ανάγκες 2-3 εβδομάδων. Σε ποιες θέσεις ψάχνουμε λοιπόν παίκτες;

Η άμεση προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση αλλά χωρίς αυτός να θεωρείται επιθετικός περιοχής. Ψάχνει περισσότερο για έναν παίκτη στυλ Ατόρνο ή και Τρισκόφσκι για όσους λησμονούν τον Σκοπιανό, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο αλλά και να μπορεί να τελειώσει και φάσεις. Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα αφού ο συνδυασμός και των δυο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Είναι για αυτό που μπορεί στην τελική να αποκτηθούν δυο παίκτες, ένας που θα είναι κλασσικός winger για να αποτελέσει επιλογή στο δεξί άκρο όπου σήμερα εντοπίζεται πρόβλημα και ένας που να θεωρείται παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα.

Με αυτά τα δεδομένα δεν θα υπάρξει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή και παρά την ανεπάρκεια του Ζουέλα και την μέτρια ως προβληματική παρουσία του Κλουκόφσκι, η ομάδα θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με τους υφιστάμενους παίκτες.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει άμεσα και με το που θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή αφού θα δούμε και στην πράξη τη φυσική θέση και το βιογραφικό του εκλεκτού του Γιοβάνοβιτς. Το πότε θα γίνει η μεταγραφή δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι χάθηκε ο πρώτος στόχος που είχε τεθεί για να έκλεινε αυτή την εβδομάδα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!