Επιστροφή στο -4

Έγινε το αναμενόμενο σήμερα στο ΓΣΖ αφού η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Αελ έτσι η διαφορά μας από την ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε στο -4. Τα αποτελέσματα του πρωτοπόρου στις δυο τελευταίες αγωνιστικές και κυρίως στην προηγούμενη όπου χωρίς να πείσει κέρδισε τον Ερμή και την Ανόρθωση στέλνουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα για την ομάδα μας. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και η διαχείριση της πίεσης θα καθορίσει πολλά. Η ομάδας μας καλείται να μεγαλώσει το σερί νικών της για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται και το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που μας θέλει να ολοκληρώνουμε την α΄φάση του πρωταθλήματος χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Ο στόχος είναι εφικτός αλλά απαιτεί τεράστια συγκέντρωση και όχι μόνο. Οι αγώνες που ακολουθούν με Δόξα και Κούκλια κρύβουν παγίδες οι οποίες πρέπει να αναγνωριστούν για να τις αποφύγουμε. Η επόμενη αγωνιστική είναι επίσης η μόνη που ίσως προκύψουν βαθμολογικές απώλειες για την Αελ.

Οι τελευταίες 4 αγωνιστικές:

Αελ (53 β.)                       ΑΠΟΕΛ (49 β.)                    Απόλλων (εντός)          Δόξα (εντός)                   Αλκή (εκτός)               Κούκλια (εκτός)             Δόξα (εντός)                Άχνα (εντός)                  Κούκλια (εκτός)           Ομόνοια (εκτός)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!