Επιχείρηση προσγείωσης

Η διοίκηση Πετρίδη με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο επιχειρεί να κατεβάσει τους τόνους και το πανηγυρικό κλίμα που έφερε η εμφάνιση με την Αελ αλλά και ονειρικό ντεμπούτο του Ντε Βινσέτι. Ο κίνδυνος να «κοιμηθούμε» πάνω στην εμφάνιση του Τσιρείου αλλά και το ότι η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη και πιεστική, επιβάλλει να μείνουν όλοι σε εγρήγορση. Κυρίως οι παίκτες αφού ο κόσμος έχει ανάγκη να πειστεί ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις. Η πίστη δεν θα έρθει μέσα από εκλάμψεις όπως αυτές που είχαμε με την Ομόνοια και την Αελ αλλά μέσα από τη σταθερότητα που απαιτεί ένας μαραθώνιος όπως τον φετινό. Ο αγώνας με τον Άρη είναι ένα τεστ για τον Δώνη και τους παίκτες μέσα από το οποίο πρέπει να δείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους και πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτεροι.

Θυμίζουμε ότι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στους εκτός έδρας αγώνες είναι απογοητευτικός αφού μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πρόκειται για μια από τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της τελευταίας 20ετίας για την ομάδα μας η οποία δεν πρέπει να συνεχιστεί προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας οι 11 κερδισμένοι βαθμοί κατατάσσουν την ομάδα μας μόλις στην 7η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που αποτυπώνει και με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος του προβλήματος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!