Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα

Ο Φίνκ θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας στο σημερινό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, προσδοκώντας ότι αυτή θα συνοδευτεί με κάτι περισσότερο από τη νίκη. Η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που ο νέος μας προπονητής αναμένει ότι ο αγώνας θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να δει κάποιους παίκτες έτσι ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερο χρόνο στην προσπάθεια του να αποκτήσει πλήρη και ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητες του κάθε παίκτη. Εννοείται ότι σε έναν ακόμα αγώνα δεν θα έχει στη διάθεση του αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια καλή αφορμή όχι μόνο για τον Φίνκ αλλά για όλους να δουν πως θα ανταποκριθεί ο Άλεξ Κωνσταντίνου σε περίπτωση που αγωνιστεί.

Κάνουμε ειδική αναφορά στον συγκεκριμένο παίκτη αφού βρέθηκε μια ανάσα από την παραχώρηση του έστω και αν δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο αγώνα φέτος. Ο Κωνσταντίνου ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ με αρκετές προσδοκίες και παρά το ότι οι τραυματισμοί θερίζουν και γίνονται πειράματα στο δεξί άκρο, ο παίκτης δεν αγωνίστηκε ποτέ. Για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να εντοπίσουμε ότι η πλήρης αποχή του παίκτη από αγώνες ίσως φανεί σήμερα.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Ιωάννου ενώ ο αγώνας είναι ευκαιρία για τον Ντε Βινσέτι να προσθέσει ακόμα ένα γεμάτο 45λεπτο στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στο 100% της ετοιμότητας που θέλει.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Πάρντο, Χιώτη, Κίσσα, Mάριο Σέρτζιο, Χριστοφίδη,  Ρίισε, Αντωνιάδη, Ιωάννου, Αμορίν, Κακά, Παπάζογλου, Μοράις, Αρτυματά, Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνου, Παπαφώτης, Χαραλάμπους, Τζιμπούρ, Ντε Βινσέντι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!