Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες

Η σημερινή ανακοίνωση της Ανόρθωσης ήταν ότι καλύτερο χρειαζόταν ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από τους χόχους. Για μια ακόμη φορά ο Κάκος και τα τσιράκια του μας απέδειξαν ότι αν στο κυπριακό πρωτάθλημα αγωνίζονταν δύο ομάδες μόνο, αυτές θα ήταν ο ΑΠΟΕΛ και η Μικτή Ένωση ΑντιΑΠΟΕΛιστών. Την ίδια πρακτική που οι χόχοι εφάρμοσαν την προηγούμενη βδομάδα εκδίδοντας ανακοίνωση για τον Νικολαΐδη, εφαρμόζει αυτή την βδομάδα και το μαθητικό συμβούλιο του Κάκου. Οι μόνιμα κατατρεγμένοι κάνουν μια μονόπλευρη αναδρομή στα γεγονότα όπου οι παρωπίδες τους επιτρέπουν να βλέπουν ότι αδικούνται, έχοντας ως πρώτη αναφορά την 18η αγωνιστική! Το πρωτάθλημα για τους μαθητές φαίνεται ότι δεν ξεκινά από την 1η αγωνιστική και η επιλεκτική τους μνήμη εντοπίζει μόνο γεγονότα από την μέρα που πήραν….. ντουγρού την κατηφόρα την μεγάλη.

Φυσικά θα πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουν τον νέο τους προπονητή και να πολεμήσουν με κάθε δυνατό τρόπο τις ελπίδες που τους απομένουν για να ξαναμπούν στο πρωτάθλημα.  Η πάγια αυτή τακτική ακολουθείται από αρκετές ομάδες την εβδομάδα πριν από τους μεταξύ μας αγώνες. Δεν είμαστε σίγουροι το πόσο η πρακτική αυτή μπορεί να επηρεάσει ή να φορτίσει με πίεση τον διαιτητή του αγώνα, όμως είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι πολύ καλύτερη από την πλήρη απάθεια.

Η τακτική της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη όσον αφορά το θέμα διαιτησίας. Δεν αναμένουμε να αλλάξει στάση σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος. Όμως μπορεί κάλλιστα να βάλει στη θέση του τον κάθε χόχο και τον κάθε Κάκο που προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με μεροληπτικές δημόσιες τοποθετήσεις .

Η σημερινή ανακοίνωση της Ανόρθωσης ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για να ξεπεράσει το κάζο του Σαββάτου. Μια γερή σφαλιάρα για το ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Σάββατο. Ένα δεύτερο δυνατό ηλεκτροσόκ μετά την τριάρα από τους χόχους έτσι ώστε να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο ΓΣΠ.

Ευτυχώς που ο εφησυχασμός μας δεν μπορεί να εφησυχαστεί πλέον με το +6. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που μας υπενθυμίζουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα και αθώα στο κυπριακό ποδόσφαιρο για να επαναπαυόμαστε. Όπως λεει και το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!