Να αποφευχθεί η παγίδα του +6

Το πάθημα να γίνει μάθημα και πρέπει να καταλάβουμε ότι ήταν πολύ μεγάλο το χαστούκι που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Το να χάνουμε 3-0 από την ομόνοια και να πανηγυρίζουμε επειδή κρατήσαμε τη διαφορά από την ανόρθωση, δεν αποκλείεται να αποδειχθεί μπούμερανγκ  και καλά κάνουμε όλοι να ξυπνήσουμε. Αν πάμε το Σάββατο με το ίδιο μυαλό και ειδικά με την εκνευριστική άνεση που έδειξε η ομάδα μας, θα αποδειχθεί παγίδα που ίσως να την πληρώσουμε και πολύ ακριβά. Εμείς ήμασταν αγνώριστοι σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πετούμε και τουλάχιστον να ιδρώσουμε τις φανέλες. Επιτρέψαμε στους χρεοκοπημένους ομονοιάτες να μας παίξουν όπως  ήθελαν και απογοητευτήκαμε πολύ. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με άλλη παρόμοια εμφάνιση, ειδικά το Σάββατο με την Ανόρθωση. Οι παίκτες μας θα κληθούν να θέσουν νοκ άουτ τον αντίπαλο και για να το καταφέρουν θα χρειαστεί να θυμηθούν την καλή τους απόδοση. Δεν είναι δυνατόν να δούμε για 2η βδομάδα τέτοια χάλια και ελπίζουμε ότι ο Ιβάν θα καταφέρει να μαζέψει όλα τα αδύνατα σημεία που ήταν πάρα πολλά και να τα βελτιώσει για να επιστρέψουμε δριμύτεροι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μακριά άρα από την παγίδα της διαφοράς των 6 βαθμών και με το μυαλό καθαρά να είναι επικεντρωμένο στο πως θα σκοτώσουμε τον πιο βασικό μας αντίπαλο. Η Ανόρθωση θα έρθει στο ΓΣΠ να παίξει τις τελευταίες τις πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να της επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Έχει αρκετές μέρες στη διάθεση του ο Γιοβάνοβιτς για να καταλήξει στην καλύτερη 11άδα και δεν πρόκειται ασφαλώς να αφορίσει κανένα ποδοσφαιριστή.

 

Τα χάλια με την ομόνοια μας στενοχώρησαν όλους αλλά δεν  μπορούμε να διαγράψουμε τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Ευτυχώς έχουμε τις λύσεις για να παρατάξει ο προπονητής την καλή ομάδα και πλέον θέλουμε να ξαναδούμε στο γήπεδο την ψυχή και το πάθος στους αγώνες με τις 8 νίκες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!