ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

Πλάνο χωρίς Μιροσάβλιεβιτς

Ανατροπή πλάνων σε μια ακόμα αγωνιστική για την ομάδα μας αφού οι ενοχλήσεις που έχει στον αχίλλειο τένοντα ο Μιροσάβλιεβιτς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Πάφο. Εδώ και μέρες ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα χωρίς φουλ ρυθμούς και οι πόνοι που αισθάνονται δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως. Αυτό σε συνδυασμό και το φόβο υποτροπής που θα του κοστίσει τη συμμετοχή στον αγώνα με την ομόνοπια είναι οι λόγοι που πιθανόν να μείνει και εκτός αποστολής.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή του Ζεβλάκοφ στο αρχικό σχήμα ο οποίος θα αποτελέσει τον μοναδικό προωθημένο στο 4-5-1 που αναμένεται να προτιμήσει ο Σέρβος τεχνικός. Παρόλο που ο προπονητής μας συνηθίζει τις εκπλήξεις όσον αφορά πρόσωπα θεωρείται δύσκολο να δούμε κάποιος άλλο παίκτη να ηγείται των επιθετικών προσπαθειών. Άλλες αλλαγές δεν αναμένεται να υπάρξουν σε σχέση με τον τελευταία αγώνα εκτός και αν υπάρξουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, κάτι που κανένας δε θέλει.

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο μέσα σε μια δύσκολη έδρα και μόνον αν παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί θα την πετύχουμε. Ο Γιοβάνοβιτς στην καθιερωμένη διάσκεψη του τόνισε την ανάγκη για καλό ρυθμό και διάρκεια στην απόδοση της ομάδας αφού θεωρεί ότι είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στην ομάδα μας τη δυνατότητα να επιβάλει το ρυθμό της και να πίεση την αντίπαλη εστία.

_____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!