Ζητούμενο η επιστροφή στην κορυφή

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να αποδείξει ότι αντέχει και την πίεση του πρωταθλητισμού ιδιαίτερα τώρα που μπήκαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Απόψε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του καλούνται να κερδίσουν μια ύπουλη ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόνο έτσι θα υπενθυμίσουμε σε όλους ότι τα όποια πλάνα τους δεν θα δουλέψουν και για ακόμα μια χρονιά οι δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Οι ευνοούμενοι (Μιλτής και Δημητρίου) του προεδρικού έχοντας και την πολυτέλεια των ύποπτων χορηγιών που λαμβάνουν έχουν την πολυτέλεια να τάσσουν στον Κίκη Φιλίππου πολλά και διάφορα. Ούτε αυτό όμως είναι αρκετό για να μας σταματήσει αφού το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ.

Σε αντίθεση με τον τελευταία αγώνα πρωταθλήματος δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Η Άχνα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Όπως τονίζει αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απαγορεύονται τα λάθη αφού ίσως στοιχήσουν ενώ ζητούμενο είναι και η αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού ο Μπρέσκα δεν έδειξε ότι μπορεί να δώσει τις βοήθειες που απαιτούνται και το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει θέση του. Ο Κοσόφσκι που προπονείται κανονικά εδώ και μέρες αλλά έχει απουσιάσει από τους τελευταίους αγώνες είναι ο ένας υποψήφιος και ο Παουλίστα ο άλλος. Η τεχνική ηγεσία θέλει την καλύτερη δυνατή λειτουργία στη μεσαία γραμμή έτσι ώστε να μη δεχτούμε τέρμα αλλά και για να μπορέσουμε να εξαργυρώσουμε την εδαφική υπεροχή με γκολ.

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ο κόσμος πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η κερκίδα που μας αναλογεί αναμένεται να είναι γεμάτη αφού είναι χιλιάδες αυτοί που θέλουν να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη. Παρά την αποφασιστικότητα όλων για τη νίκη αλλά και την αηδία για το σπρώξιμο του παραρτήματος θα πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε να μην κάνουμε οτιδήποτε που θα βλάψει το ΑΠΟΕΛ. Ο δρόμος και η προσπάθεια για κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος μόλις τώρα αρχίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!