Ζητούμενο το σκορ πρόκρισης

Αρχίζει σήμερα ένα νέο ευρωπαϊκό οδοιπορικό για τον ΑΠΟΕΛ και όλοι θέλουμε να είναι τόσο μακρύ όσο το περσινό και ιδανικά στον ίδιο θεσμό που δεν είναι άλλος από τους ομίλους του Champions League. Κάθε αρχή είναι δύσκολη και στην προκειμένη μάλλον και κάπως αγχώδης αφού το άγνωστο φοβίζει. Η ομάδας μας με νέα τεχνική ηγεσία και νέους παίκτες τους οποίους δεν έχουμε δει αρκετά θέλει σήμερα να εξασφαλίσει ένα καλό σκορ που θα την καθιστά φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

Η Βαρντάρ από την πλευρά της θέλει το ίδιο για πάρτι της και είναι για αυτό που απόψε γύρω στις 10 θα ξέρουμε αν οι βαρύγδουπες δηλώσεις των Σκοπιανών πριν από τον αγώνα ήταν δικαιολογημένες.

Η απόδοση της ομάδας στα φιλικά είναι επίσης ένα άλλο στοιχείο που δημιουργεί νευρικότητα και απορία αφού στους αγώνες αυτούς υπήρξε δυσκολία στο να λειτουργήσει σωστά τόσο η μεσοαμυντική όσο και η επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Πασιένσια από την πλευρά του θεωρεί ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί έτοιμος σήμερα ενώ φαίνεται να έχει μάθει όλα όσα θα ήθελε για την Βαρντάρ έτσι ώστε να μπορέσει να προσαρμόσει το πλάνο του ανάλογα.

Υπομονή λοιπόν για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!