Η απόλυτη δικαίωση

H 24η αγωνιστική είχε γαλαζοκίτρινο χρώμα αφού η ομάδα μας βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά δυο βαθμών από την ομάδα της κυβέρνησης. Η σπουδαία νίκη μέσα στο ΓΣΖ απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη σημασία μετά και τη χτεσινή μέρα η οποία επιφύλαξε την απρόσμενη ισοπαλία της ομόνοιας. Τα δεδομένα πλέον είναι σαφώς υπέρ της ομάδας μας αλλά αυτό από μόνο του δε σημαίνει και πολλά πράγματα αφού ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος. Ο αγώνας της Κυριακής εναντίον της Ανόρθωσης εξακολουθεί να έχει τεράστια βαθμολογική σημασία αφού τυχόν νίκη μας θα καταστήσει το ΑΠΟΕΛ το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας στο πιο καθοριστικό σημείο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πήρε κεφάλι από τους δυο ανταγωνιστές μας, γεγονός που δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάζουν και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε πολλές φορές για την ομάδα μας. Κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία και βάλε λέμε ότι μπορούμε και πρέπει να φύγουμε νικητές από το Παπαδόπουλος αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και δεν τα καταφέρνουμε. Η πίστη στις δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ και η αποφασιστικότητα των παικτών είναι τα στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ελπίδες. Οι απουσίες και αυτή τη φορά θα είναι σημαντικές αλλά δεν μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτές.

Ο κόσμος μας παραμιλά από χτες αφού η κορυφή αποτελεί τη δικαίωση όλων και κυρίως αυτών που πίστεψαν στις δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ αλλά και το ότι μπορούμε να κάμψουμε την αντίσταση της πολυδιαφημισμένης και ύποπτα χρηματοδοτούμενης ομόνοιας. Είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που θέλουν να δώσουν το παρών τους στον επόμενο αγώνα και για μια ακόμα φορά μόνο λίγοι θα έχουν τη τύχη να βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Παρόλα αυτά όλοι θα δώσουν την μεγάλη μάχη για να κάμψουμε την αντίσταση των περσινών πρωταθλητών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!