Η γνωστή ιστορία του τεχνικού διευθυντή

Η ανάγκη για πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή που θα έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες αλλά και ικανότητες να στελεχώσει τον ΑΠΟΕΛ της επόμενης χρονιάς απασχολεί και πάλι σοβαρά τη διοίκηση Πετρίδη. Η πλήρωση της θέσης μετά την απόλυση του Νασιμέντο είναι μονόδρομος αφού οι τελευταίες δυο μεταγραφικές περίοδοι ανέδειξαν τρομερές δυσκολίες στο να ενισχυθεί η ομάδα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η κάθοδος του Νίκου Νταμπίζα στην Κύπρο ο οποίος είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα στο τελικό short list των δυο υποψηφίων. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση Πετρίδη έτσι ώστε να συζητηθούν εις βάθος τα διάφορα θέματα που αφορούν ενδεχόμενη συνεργασία. Παρόμοια συνάντηση θα γίνει και με τον δεύτερο υποψήφιο αφού ο στόχος είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό η σημαντική αυτή εκκρεμότητα.

Το πάθημα με τον Νασιμέντο πρέπει να έχει γίνει μάθημα στους υπεύθυνους αφού η πρώτη προσπάθεια για τη θέση του τεχνικού διευθυντή αποδείχτηκε λανθασμένη. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος δεν είχε δουλέψει ποτέ ως τεχνικός διευθυντής σε ομάδα.

Όσον αφορά τον Νταμπίζα το μοναδικό δείγμα γραφής του ως τεχνικός διευθυντής είναι ο 1,5 χρόνο του στον Παναθηναϊκό με τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει πλέον η συγκεκριμένη ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!