Η δικαίωση των οραματιστών

Ο ΑΠΟΕΛ είναι από σήμερα ο νέος πρωταθλητής Κύπρου αφού κατάκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου τον τίτλο στο Φουτσαλ. Το όραμα του Χριστόφορου Ποταμιτη και του Συμβουλίου του για δημιουργία τμήματος Φουτσαλ που να έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστεί και να κοντράρει το μονοπώλιο τους χοχους στο άθλημα, σήμερα επιβραβεύεται. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια παρουσίας να επιβληθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου σάλας και να αρπάξει τα σκήπτρα από τους χοχους, τους οποίους κέρδισε φέτος σε κάθε αγώνα που βρέθηκε μαζί τους αντιμέτωπος.

Ο ‎ΑΠΟΕΛ γράφει σήμερα μια ιστορική σελίδα στην ένδοξη ιστορία του και ταυτόχρονα δημιουργεί την νέα τάξη πραγμάτων στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου σάλας. Με σωστό προγραμματισμό και άρτια οργάνωση του τμήματος κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που επιβλήθηκε κάθε αντιπάλου φέτος και κατάκτησε πανάξια τον τίτλο κερδίζοντας την αναγνώριση από όλους τους φιλάθλους.

Προπονητές, παίχτες και διοίκηση έχουν κάθε λόγο να νιώθουν πανευτυχείς και δικαιωμένοι για αυτή την επιτυχία, η οποία αν ολοκληρωθεί και με την κατάκτηση του κυπέλλου θα αποτελεί μέγα άθλο.

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε σήμερα ότι η μεθοδική και σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα και τα αποτελέσματα φέρνουν τους τίτλους. Τώρα που άνοιξε η όρεξη μας για τίτλους… παμε για αλλά…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!