Η επιθετική πολυφωνία και ο Ατόρνο

Το σερί των οκτώ νικών και το μηδέν παθητικό έπαιξαν καταλυτικό ρόλο το να βρεθούμε στο +6 από την Ανόρθωση και σε θέση ισχύος ενόψει των Play offs. Οι ειδικοί του είδους λένε ότι οι άμυνες κερδίζουν αγώνες και πρωταθλήματα αλλά σήμερα θα επιχειρήσουμε να αναδείξουμε τις επιθετικές αρετές του ΑΠΟΕΛ και κυρίως την πολυφωνία. Όταν στις 27 Ιανουαρίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ατόρνο αποχωρούσε σοβαρά τραυματίας από το γήπεδο οι οπαδοί μας άρχισαν να κάνουν μαύρες σκέψεις. Το γεγονός ότι χάσαμε τον πρώτο σκόρερ, το ότι ο Μπουντιμίρ δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει και ο Σολάρι ήταν παρών-απών διαμόρφωνε αρνητικά δεδομένα.

Παρόλα αυτά η ομάδα βρήκε τις λύσεις αφού οι υπόλοιπο σήκωσαν το επιθετικό βάρος και με το παραπάνω. Ο ΑΠΟΕΛ στους οκτώ αυτούς αγώνα πέτυχε 18 τέρματα με τον Μπιτόν να δίνει ουσιαστικές λύσεις αφού πέτυχε 6 τέρματα. Η αποτελεσματικότητα του είναι αξιοθαύμαστη αφού σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 71 λεπτά.

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου και Μοράις είδαν δίχτυα ενώ ο σταθερός Μαντούκα διανύει την πιο παραγωγική χρονιάς της καριέρας του. Αναφοράς χρίζει επίσης και ο Πίντο ο οποίος παρά το ότι δεν είναι στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει έχει πετύχει 5 τέρματα. Τέλος ο Μπέκμαν δείχνει ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα ακόμα περισσότερη βοήθεια ενώ μέχρι στιγμής πέτυχε 2 τέρματα με πιο καθοριστικό αυτό με την Αεκ.

Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν οι καλές επιδόσεις και οι πιο πάνω παίκτες έχουν όλα τα φόντα να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!