Η ευκαιρία του Σολωμού

Συνήθως μια αλλαγή προπονητή βοηθά κάποιους παίκτες που βρίσκονταν προηγουμένως μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να επανέλθουν στο προσκήνιο και να δώσουν ουσιαστικές βοήθειες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Σολωμού θα είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πολύ περισσότερο από ότι έκανε μέχρι στιγμής. Ο ακραίος μεσοαμυντικός βρέθηκε μια ανάσα από την έξοδο αφού η συνύπαρξη του με τον Πάουλο Σέρτζιο ήταν προβληματική. Τα νέα δεδομένα επιτρέπουν στον Σολωμού να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να πείσει τον Δώνη ότι αξίζει να είναι έχει χρόνο συμμετοχής. Το κακό ξεκίνημα του Μάριο Σέρτζιο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ένα θέμα που προβληματίζει και η παρουσία ενός παίκτη όπως ο Σολωμού που μπορεί να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας είναι σημαντική.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να περιθωριοποιεί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του. Η παρουσία μας στους ομίλους του Europa αλλά και οι εγχώριες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο επιβάλουν ετοιμότητα παικτών όπως ο Σολωμού.

Η πορεία των επόμενων μηνών θα δείξει εάν αυτό είναι εφικτό και κατά πόσο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα βοηθήσει τον συγκεκριμένο παίκτη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!