Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Τίποτα από όσα συμβαίνουν από το βράδυ της Κυριακής δεν μας ξενίζουν. Δεν αναφερόμαστε στις κωλοτούμπες του ανίκανου Χριστόφια αλλά στον τρόπο που αποτυπώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης η ανεπαρκέστατη διαιτησία του Αναστασίου, η αντίδραση του επίσημου ΑΠΟΕΛ, η αντίδραση του κόσμου αλλά και τον κάθε λογής οπαδών άλλων ομάδων που λατρεύουν να μας μισούν. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είδαμε τα γνωστά πλέον εξώφυλλα εφημερίδων που ψοφούν να υπερβάλλουν όποτε ένας διαιτητής υποπέσει σε κάποιο λάθος. Η εμπάθεια τους αποκτά διαστάσεις και εξοργίζει όλους στον ΑΠΟΕΛ γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως και εσκεμμένα εστιάζουν τα κεντρικά τους μηνύματα στη φάση του πέναλτι και όχι στη γενική παρουσία του Αναστασίου. Η διοίκηση από την άλλη με κύριο εκφραστή τον Χατζηλιασή προσπαθεί να διαχειριστεί την απόφαση των περισσοτέρων μμε να ευθυγραμμιστούν με τη γραμμή του Απόλλωνα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας προσπαθεί με έντονο τρόπο να αναδείξει ότι η ανεπάρκεια του Αναστασίου έβλαψε τη δική μας ομάδα. Πάντως σε επίπεδο διοίκησης και ιδιαίτερα της ούτω καλούμενης εκτελεστικής επιτροπής υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο ΑΠΟΕΛ από τους διαιτητές στις τελευταίες αγωνιστικές..

Οι οπαδοί μας με τη σειρά τους βλέπουν για ακόμα μια φορά το όλο σκηνικό και την ευαισθησία με την οποία διογκώνεται μια φάση και αισθάνονται ότι οι υπερβολές πλήττουν την καλή εικόνα της ομάδας μας που δεν έχει ανάγκη κανέναν Αναστασίου. Κάποιοι επιχειρούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους επιχειρώντας παρεμβάσεις κάθε είδους προς τους επίμαχους αθλητικογράφους. Κάποιοι ανέμεναν δυστυχώς με αγωνία τη ψεσινή παρωδία του Replay για να πιαστούν από κάπου. Κακώς κατά την άποψη μας αφού είναι επικίνδυνο να ψάχνουμε τα δίκαια μας και να χτίζουμε επιχειρηματολογία έχοντας σαν ασπίδα τον ομονοιάτη Κυπριανίδη.

Καλώς ή κακώς η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού τα ίδια συμβαίνουν σχεδόν κάθε χρόνο με τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών να είναι οι ίδιες. Έχουμε τις αμφιβολίες μας αν μπορεί να αλλάξει κάτι σε ουσιαστικό βαθμό. Πέραν του ότι ο ΑΠΟΕΛ πουλά και οι προκλητικοί τίτλοι ή απόψεις για εύνοια του δυνατού εξιτάρουν, υπάρχει η διαχρονική αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να έχει μηχανισμούς προληπτικής διαχείρισης μίνι κρίσεων. Είναι για αυτό που αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε κατά καιρούς σε χλιαρές απειλές ή σε περιορισμένης χρονικής διάρκειας εμπάργκο.

Μέσα σε όλα έχουμε και τους οπαδούς του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του Ακελ να ανακοινώνουν ότι θα προβούν σε ακόμα μια από τις γραφικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ. Πρέπει να είναι αυτοί που τους κουβαλά η εδον στις δημόσιες εμφανίσεις του ανίκανου και θα έχουν ρεπό εκείνη τη μέρα. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!