Η καλή αρχή του Στάθη

Ίσως το μοναδικό στοιχείο που ικανοποιεί τους οπαδούς μας τον τελευταίο καιρό είναι η παρουσία του Αλωνεύτη ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σέρτζιο και με την απόδοση του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Τόσο στους αγώνες με τη Ζούλτε όσο και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ενπ ο Αλωνεύτης ήταν ο παίκτης που έβγαλε το απαιτούμενο πάθος και ετοιμότητα. Πέραν από την καλή ψυχολογία ήταν αυτός που με τις προσωπικές του ενέργειες έδωσε στην ομάδα τη δυνατότητα έστω και περιστασιακά να γίνει απειλητική. Παρόλο που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να στηριχτούμε στην ατομική απόδοση οποιουδήποτε η καλή αρχή του Αλωνεύτη είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε.

Είχαμε κάνει ξανά σχετικές αναφορές για το ότι η δεύτερη χρονιά του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ θα ήταν ορόσημο και σε αυτή θα έπρεπε να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Όσο παράξενο και αν θεωρείται από κάποιους ο Αλωνεύτης χρειάστηκε αφύσικα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπει στους ρυθμούς που έπρεπε φεύγοντας από το παράρτημα. Ο αμάθητος σε ψηλές εντάσεις οργανισμός έπαιξε ρόλο ενώ ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση προκάλεσαν κάποιοι τραυματισμοί.

Το καλό ξεκίνημα του πρέπει να έχει και συνέχεια αφού και πέρσι κάπως έτσι άρχισε. Με τον Μαντούκα να αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα θα είναι σημαντικό να δούμε έναν Αλωνεύτη που θα μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα. Είναι επίσης σημαντικό να είναι παρών στους αγώνες-ντέρμπι που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!