Θαυμασμός για το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ και αηδία για Αναστασιάδη

Η νίκη της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας μέσα στη Λεμεσό συζητείται ακόμα στα καλαθοσφαιρικά και όχι μόνο στέκια. Αναπόφευκτα όλοι άρχισαν να κάνουν όνειρα για πρόκριση στον τελικό. Το νικηφόρο πέρασμα στον πρώτο αγώνα αλλά και το ότι κοντράραμε στα ίσα την ομάδα της Λεμεσού στον τελικό κυπέλου δημιουργούν βάσιμες ελπίδες ότι την Παρασκευή θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον τελικό. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Λευκόθεο στις 7.30 και στην ομάδα υπάρχει η πίστη ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο κόσμος. Είναι σε όλος γνωστό ότι το Λευκόθεο μπορεί να γίνει η πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος και θεωρείται σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί την Παρασκευή. Ήδη ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει τεράστια κινητοποίηση αφού είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Στυλιανίδη.

Στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα ο Άγγελος Αναστασιάδης κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών στην προσπάθεια του να πουλήσει προστασία στον ηθοποιό των κυπριακών γηπέδων που κακώς είναι και αρχηγός της Εθνικής. Στο γελοιωδέστατη εκστρατεία ήταν αναπόφευκτο να μπει και η επίσημη Ομόνοια η οποία εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για να μας πει ότι οι κλανιές του Αναστασιάδη αποτελούν τεκμηριωμένου παράπονο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ακόμα μια απόδειξη των όσων ενεργειών γίνονται από πλευράς του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα.

Δευτέρα στις 7.00 το ντέρμπι
Όπως αναμενόταν η εκτελεστική της ΚΟΠ όρισε για τη Δευτέρα τον αγώνα με την Ομόνοια κατόπιν αιτήματος των κινέζων και της θετικής στάσης της δικής μας ομάδας. Η δυνατότητα ξεκούρασης που θα έχουν οι διεθνείς έπαιξε καταλυτικό ρόλο και τώρα η διοίκηση αναμένει και επιδιώκει να μην επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό η προσέλευση του κόσμου.

Και στο βάθος προγραμματισμός…
Η προσπάθεια έγκαιρου και σωστού προγραμματισμού απασχολεί έντονα διοίκηση και τεχνική ηγεσία και παρά την οικονομική στενότητα η προσπάθεια ενίσχυσης θεωρείται δεδομένη. Πέραν των ανανεώσεων που έγιναν και αυτών που θα γίνουν αξιολογούνται αρκετές περιπτώσεις και όπως αναφέραμε πριν τρεις εβδομάδες η περίπτωση Μπρέσκα έχει ήδη εγκριθεί από τον Γιοβάνοβιτς. Κατά τα άλλα η αγωνιστική αναγέννηση του Ζεβλάκοφ φαίνεται να βάζει στο ψυγείο την περίπτωση Σερτζίαο αφού δεδομένη θεωρείται και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Ονουάτσι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!